Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperOktober! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Harlem Padel Euphoria 18K 2021, Padelracket

Harlem Padel Euphoria 18K 2021, Padelracket

Harlem
-50%
Harlem Padel Euphoria 18K 2021, Padelracket
Harlem Padel Euphoria 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Euphoria 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Euphoria 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Euphoria 18K 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Toppmodell från spanska Harlem Padel.

Euphoria 18K är en topp modell i det nya Harlem Padel-sortimentet.

Harlem Padel är ett spanskt padelmärke som tillverkar exklusiva racketar och annan tillhörande utrustning. 

Detta padelracket har brygga över handtaget. Denna brygga gör padelracket extremt stabil och erbjuder en solid träffkänsla vilket bidrar till en härlig respons och kraft.

Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket ger en ganska stor sweetspot och en bra kombination av fart och kontroll.

Träffytan på Euphoria 18K är tillverkat i kolfibermaterial med 18K, detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm². Detta ser till så att träffytan blir väldigt styv och i kombination med den mjukare kärnan är detta ett padelracket som svarar mycket bra i det offensiva och ger dig god känsla och fart även i det defensiva spelet utan att kännas för styvt.

Harlem har ett avtal med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpa separat till racket och medföljer inte som standard. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare, mer skonsam träffkänsla som passar bra till spelare som är skadebenägen eller helt enkelt försiktig med sin arm. 

Kärnan är gjord av laminerat EVA Soft High Recovery som ger en mjuk touch med hög återhämtningsförmåga, vilket minimerar vibrationer på ett mycket effektivt sätt. 

Ett racket av högsta klass från Harlem i ett bra prisläge. Rekommenderas!

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer116
EAN-kod0794775426898
VarumärkeHarlem
FormDropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan