• Stort sortiment
 • Nordens äldsta racketsportspecialist
 • Suverän kundservice
🔥 Summer Sale + RABATTKOD*
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Wilson Accent Padel, Padelracket

Wilson Accent Padel, Padelracket

Wilson
-43%
Wilson Accent Padel, Padelracket
Wilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, PadelracketWilson Accent Padel, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Helt nytt i Wilsons padelracketkollektion, Accent-familjen är känd för att generera enkel kraft och ultimat komfort. Accent Padel Racket är det perfekta valet för casual spelare som letar efter enkel kraft och ultimat komfort. Teknologier som kompletterar dessa egenskaper inkluderar Soft EVA Foam, Teardrop Shape och Amplified Face. Innehåller en avtagbar handledssnöre som spelare kan byta ut när som helst under träning eller match.

Blandning av kol och vävt glasfiber bidrar med lätt känsla och ger större kraft än glasfiberpaddlar. Erbjuder dämpad känsla med imponerande stötdämpning, vilket genererar en effektiv blandning av komfort och lätt kraft.

Tjockare textur ökar kontakttiden på paddelns ansikte, vilket ger en dämpande effekt som genererar ultimat komfort och enkel kraft i varje skott. Revolutionerande konkav design längs paddelkanten ökar sweet spot och spelyta för ökad kraft.

Formen ökar dämpningen för hela träffytan och smalnar av profilen för att minska vibrationer och förstärka sweet spot. Unik blandning av PU och Iso-Zorb ger en utmärkt kombination av klibbighet och dämpad komfort.

Konstruktionen kan enkelt fästas på och lossas från padelrackethandtaget för att ge användaren möjlighet att enkelt byta eller anpassa med önskad handledskabeltyp och färg. Agiplast biobaserad nylonkomposition minskar det totala materialet som används i rumpa med 20 % för ett mer hållbart fotavtryck.

 • Balans: 260 mm
 • Balk: 38 mm
 • Kärntyp: Mjuk EVA
 • Längd 455 mm
 • Paddelform: Tear Drop
 • Vikt: 361 g
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGWR146211U2
EAN-kod097512727235
VarumärkeWilson
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
ViktgruppLätt
BalansLåg
EgenskaperKontroll
[No translation] ?

Toppsäljare inom padelracket

-64% RS Cobra Womens Ice Edition, Padelracket
449 kr
1 249 kr
Kampanj
-50% Adidas Essnova Carbon 3.1, Padelracket
999 kr
1 999 kr
Kampanj
-52% STIGA Art, Padelracket
1 195 kr
2 499 kr
Kampanj
-63% Adidas Metalbone Youth 3.1, Padelracket
549 kr
1 499 kr
Kampanj
-42% Adidas Metalbone HRD, Padelracket
2 540 kr
4 399 kr
Kampanj
-28% Adidas adipower LIGHT 3.2, Padelracket
2 799 kr
3 889 kr
Kampanj
-24% Adidas Metalbone CTRL 3.2, Padelracket
3 185 kr
4 199 kr
Kampanj
-38% Head Graphene 360+ Alpha Motion, Padelracket
1 499 kr
2 399 kr
Kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

 • Många leveransalternativ
 • Öppet köp i 14 dagar
 • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan