Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Varlion Bourne Summum Carbon Black, Padelracket

Varlion Bourne Summum Carbon Black, Padelracket

Varlion
-15%
Varlion Bourne Summum Carbon Black, Padelracket
Varlion Bourne Summum Carbon Black, PadelracketVarlion Bourne Summum Carbon Black, PadelracketVarlion Bourne Summum Carbon Black, PadelracketVarlion Bourne Summum Carbon Black, PadelracketVarlion Bourne Summum Carbon Black, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Nya kollektionen är här och Varlion fortsätter vara ledande i innovationen. Här har vi deras nya Black Serie som är en toppserie med dem bästa teknologierna och materialen tillgängliga. 

Bourne Summum Carbon Black är deras Bourne modell i serien vilket innefattar formen som är en hybrid mellan dropp och diamant och är därför mer riktad mot den mer offensiva spelaren som söker mycket kraft i sitt spel. Med dess 'bidirectional' kolfiber och Hypersoft Foam foam i hård densitet, laminerad i både glasfiber för en mjukare touch i kolfiber för en stabil känsla, får du grym precision i varje slag. 

Varje material har Varlions exklusiva VAR-FLEX epoxy resin för maximum elastitet och styrka. Detta ökar hållbarheten i materialet och är anledningen till varför Varlion är ett. av våra främsta märken när det kommer till kvalité och hållbarhet. 

Summum Technology är ett nytt koncept där karaktären av racketerna med denna teknologi blivit förbättrat och optimerat på många olika sätt. Nedan är några av dessa fördelar: 

- Handtaget är längre för att ge spelaren ett mer komfortabelt grepp som tillåter dig att använda två händer vid behov. 

- Träffytan är 1cm längre

- Ett hålsystem som varierar i storlek för att optimera träffytan och sweetspoten. Detta gör sweetspoten större och ser till så att träffar även längre ut mot ramen ger goda resultat och dämpar vibrationer. 

- Ett fantastiskt topspin system med en räfflad yta som är större och mer hållbar än på andra racketar då 3D ytan är gjord med racketens egna material och inte med 3D stickers som ofta förslits. 

- Wings Diffuser som är systemet vid rackethalsen som ökar stabiliteten, dämpar vibrationer och ökar lufthastigheten i dina slag. 

Bourne Summum Carbon Black inkluderar även ett ramskydd som är 100% optimerat för racketen som kallas Hexagon Bumper som har flera fördelar. Den främsta är att den skyddar racketen mot stötar och träffar i glas och golv. Eftersom ramskyddet är anpassat helt efter ramen så agerar det också som en anti-vibrator. 

Ett racket i världsklass för den kräsna spelaren som prioriterar kraft och offensiva tillslag samt stötdämpning med grymma teknologier och utvecklingar. 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGV2201039851OS
EAN-kod8401001243694
VarumärkeVarlion
FormDiamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppLätt, Medel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan