• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
🔥 SPRING DEALS - Upp till 80% + 10% EXTRA* med kod: TGSPRING

Hitta rätt padelgrepp

Greppstorlek

De flesta padelrack levereras med samma omkrets (storlek) på greppet. Alla har vi olika storlekar och på händerna därför är det viktigt att anpassa på greppstorleken så den passar dig optimalt. Både för att få rätt känsla och kraft i slagen men även för att motverka skador som t ex padelarmbåge.
Är greppet för tunt medför det lätt att man håller för hårt i racket vilket kan resultera i skador i handleden eller armbågen samt i sämre teknik och känsla. Ett för tunt grepp justerar du enkelt genom att lägga på en (eller flera) overgriplinda som finns i många utförande och tjocklekar. Hitta din favorit bland dem! Se sortimentet med padel grepplindor här.

Rätt storlek på greppet absorberar vibrationerna, som uppstår vid bollträffen, på ett bra sätt. Samt ger ett bra fäste med förutsättning att lindan inte är uppsliten och därmed behöver bytas. Dåligt fäste gör lätt att du håller för hårt i greppet vilket i sin tur leder till dålig känsla och belastningsskador. Ett bra sätt att se om du har rätt storlek på greppet är att testa så du kan lägga ett pekfinger mellan fingertopparna och handflatan när du greppar racket. Är fingertopparna för nära handflatan lägger du helt enkelt bara ett lager till med overgriplinda.

Håll racket rätt

Continentalgreppet är det vanligaste sättet att greppa ett padelracket. Med det greppet har ud bra rörelsefrihet och styrka i alla situationer och typer av slag.

Lindor 3 för 2
-60% Varlion Overgrip Summum Air White (60-Pack), Padel grepplindor
Lindor 3 för 2
-17% Varlion Overgrip H2O x 3, Padelgrepplinda
Lindor 3 för 2
-56% Varlion Overgrip H2O White (60-Pack), Padel grepplindor
Lindor 3 för 2
Wilson Padel Pro Overgrip 12-Pack White, Padelgrepplindor
399 kr
Ej bekräftad leveranstid från leverantör.
Lindor 3 för 2
Yonex Super Grap 12-Pack, Padel grepplindor
499 kr
Ej bekräftad leveranstid från leverantör.
Lindor 3 för 2
Head Prime Pro 3-Pack, Padel grepplindor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan