Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Oxdog Sense Match Powerribs 3D RO, Padelväska

Oxdog Sense Match Powerribs 3D RO, Padelväska

Oxdog
Oxdog Sense Match Powerribs 3D RO, Padelväska
Oxdog Sense Match Powerribs 3D RO, PadelväskaOxdog Sense Match Powerribs 3D RO, PadelväskaOxdog Sense Match Powerribs 3D RO, PadelväskaOxdog Sense Match Powerribs 3D RO, Padelväska
Beskrivning

Beskrivning

Oxdogs unika runda modeller kombinerar suverän kontroll och kraft. Den runda formen med riktigt bra balans och kontroll fungerar utmärkt i försvarsspelet och passar nybörjaren såväl som den rutinerade spelaren. Förmodligen den snabbaste runda racketen i världen.

PowerRibs i den nedre delen av racketen och HESCarbon tillför kraft/hastighet i det offensiva spelet. DHS-mönstret ökar balansen och spinn samt förbättrar spelbarheten utanför sweet spot. RBS gör det möjligt att anpassa balansen i racketen. HES-Carbon som reagerar snabbare, överför energi till hastighet/kraft och ökar hållbarheten.

Vibradamp-system med trelagersdesign. Vibradampfiber i mitten av handtaget för att absorbera vibrationer, fyra silikoninsatser (uttagbara) för extra skydd mot vibrationer och en tvålagerskonstruktion med PU-toppskikt för bästa klibbighet, präglad yta för maximalt grepp och perforering för svettabsorbering. Vibradampen minskar stressen på din handled, armbåge och axel.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer8231532
EAN-kod7340151631627
VarumärkeOxdog
FormRund
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
BalansMellan
EgenskaperKontroll, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan