Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Adidas Green Padel 2021, Padelracket

Adidas Green Padel 2021, Padelracket

Adidas
-46%
Adidas Green Padel 2021, Padelracket
Adidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, PadelracketAdidas Green Padel 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Greenpadel är ett oerhört relevant och antagligen det mest tidsenliga padelracket på marknaden idag. Med detta padelracket har Adidas verkligen revolutionerat sin tillverkning av padelracket till en helt ny nivå och valt att gå utanför boxen för klassiska material och skapat det helt unika materialet FLAX FIBER. Flax Fiber är gjort med naturligt material och har fantastiska egenskaper när det kommer till hållbarhet och lätt vikt. Materialet har även en högre styvhet och absorptionsförmåga trots en lägre densitet än materialet glasfiber.

Till skillnad från många andra material är Flax Fiber 100% förnybart, återanvändningsbart samt nedbrytbart. Allt detta har vävts ihop i ett runt padelracket med medelbalans och en mjuk EVA Soft-kärna som har ett stort fokus på kontroll och precision. Racket ingår också i Adidas nya #GREENPADEL-initiativ som innebär att Adidas planterar 3 kvm i deras egna regnskog för att minska utsläppen CO2 med 50 kg. 

Dominera på banan och var en hjälte samtidigt!

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Låg

Vikt: 360-375 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGRK1CC7
EAN-kod8436548245139
VarumärkeAdidas
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåMotionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan