Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
KICKSTART 2023, 20% PÅ NYHETER!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Prince Padel Rocket, Padelracket

Prince Padel Rocket, Padelracket

Prince
-43%
Prince Padel Rocket, Padelracket
Prince Padel Rocket, PadelracketPrince Padel Rocket, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Fint padelracket från Prince!

Prince Padel Rocket 2021 är ett toppracket med de senaste teknologierna som har utvecklats av Prince, ett varumärke med gedigen erfarenhet och historik av innovation inom racketsport. 

Med sin runda form och låga vikt riktar sig detta padelracket till nybörjare samt motionärer som söker högsta kvalité och spelkänsla med stort fokus på kontroll.

Det kommer utrustat med en ny Eva Balance kärna, som är en något mjukare kärna för att kunna dämpa bollen på bästa sätt samtidigt som du enkelt ska få tillgång till fart i spelet. 

Både ram och träffyta är 100% tillverkat i kolfiber för att skapa en stark respons och hållbarhet. Detta kombinerat med den runda formen och rackets vikt skapar en perfekt balans mellan fart och kontroll. 

Ytterligare teknologier:

ESF textured face - Denna struktur på ytan ger extra grepp och spinn i bollen.

PRO EVO Hålsystem - Hålen på racket är placerade på ett speciellt vis för att maximera sweespot och energiöverföringen vid bollträff

P-Wristband hanledsrem

Ram och träffyta: 100% kolfiber

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Medel

Vikt: 355-370 Gram

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG100123
EAN-kod3324921007946
VarumärkePrince
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåMotionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansLåg, Mellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan