Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisväska  Babolat Tournament Bag, Tennisväska

Babolat Tournament Bag, Tennisväska

Babolat
-59%
Babolat Tournament Bag, Tennisväska
Babolat Tournament Bag, TennisväskaBabolat Tournament Bag, TennisväskaBabolat Tournament Bag, TennisväskaBabolat Tournament Bag, Tennisväska
Beskrivning

Beskrivning

Säg hej till din ultimata reskamrat; nya tournament bag. Denna stora duffelväska på hjul rymmer allt du behöver, plus lite till.
Ett smart två-i-ett-system, där det med den stora väskan även medföljer en mindre väska som passar i den stora, alltså en duffel i duffeln. Den medföljande väskan är en Duffel M, en komplett racketväska som rymmer flera rack, skor, ombyte och bollar. När du reser bort kan du alltså ha en färdigpackad racketväska inuti den stora väskan och är redo för spel direkt när du kommer fram.

Det bästa med väskan kommer nu, den är hopfällbar till att i stort sätt inte ta någon plats alls. När väskan inte används viker du enkelt ihop den och förvarar den smidigt.
Två justerbara axelremmar med vadderade kuddar gör väskan går att bära likt en ryggsäck. Axelremmarna går att plocka bort, smart om till exempel väskan ska checkas in på ett plan och inte ska fastna i annat och gå sönder.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer179405
EAN-kod3324921794051
VarumärkeBabolat
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan