Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Skor upp till -70%!
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisväska  Babolat Racket Holder X12 Pure Drive, Tennisväska

Babolat Racket Holder X12 Pure Drive, Tennisväska

Babolat
-15%
25% på väska till
Babolat Racket Holder X12 Pure Drive, Tennisväska
Babolat Racket Holder X12 Pure Drive, TennisväskaBabolat Racket Holder X12 Pure Drive, TennisväskaBabolat Racket Holder X12 Pure Drive, Tennisväska
Beskrivning

Beskrivning

Ny design som perfekt matchar nya Pure Drive 2021.

Detta är den största racketväskan i Pure-Serien och passar utmärkt till dig som har flera racketar och behöver plats för all din utrustning. Det givna valet för dig som vill matcha väskan med den senaste Pure Drive-modellen.

Väskan har tre stora huvudfack varav två är isolerade för att skydda rack och utrustning. Rymmer med enkelhet upp till 6 rack, skor och ombyte.

Insidan av väskan är tillverkad i återvunnet extra slitstarkt material. Materialet är ej färgat för att spara på vatten i tillverkningsprocessen.

Det nya smarta separata skofacket är genomskinligt och vattentätt. Du ser skorna inifrån det stora facket och smuts och grus hålls borta från övriga fack. Sidofacken rymmer dina accessoarer såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok.

Två justerbara axelremmar med vadderade kuddar gör väskan enkel och komfortabel att bära. Nyhet är att axelremmarna går att plocka bort, smart om till exempel väskan ska checkas in på ett plan och inte ska fastna i annat och gå sönder.

Specifikationer

Volym: 75 liter.
Mått: 75x32x48 cm.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG183462
EAN-kod3324921834627
VarumärkeBabolat
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan