• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Rea 20-70% & fri frakt. Kod: FRIFRAKT04
Tillbaka
Home  Kläder  Sista chansen Herrkläder  Nike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herr

Nike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herr

Nike
Nike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herr
Nike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herrNike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herrNike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herrNike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herrNike Court Dri-Fit Slam, Padel- och tennis T-shirt herr
Beskrivning

Beskrivning

Nike Court Dri-FIT Slam tennistopp för män

Slå till med Slam Collection från NikeCourt. Designad baserat på feedback från toppspelare, erbjuder den här kollektionen samma utseende och prestanda som kläderna som bärs av de bästa spelarna i världen och på de största scenerna. Vår stretchiga och andningsbara Slam-topp har strategiskt placerade sömmar så att du kan röra dig fritt och spela med självförtroende. Dessutom är det livfulla blommönstret inspirerat av atmosfären och eufori du hittar på en av de största tennisturneringarna någonsin. Svetttransporterande Nike Dri-FIT-teknik för bort svett från huden för snabbare avdunstning, så att du håller dig torr och bekväm., Fräscht och bekvämt Det texturerade jacquardstickade tyget andas och stretchar, så att du kan röra dig utan att fastna på huden., Innovativ konstruktion axelsömmarna placeras framåt och fortsätter på baksidan, så att du kan få ut det mesta av din sving. Fler limmade pilar på bakpanelen skapar en konturform för distraktionsfri komfort. Längre ryggkant ger extra täcknin.

Produktinformation 100% polyester. Maskintvättbar.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGDX5526-381-L
EAN-kod-
VarumärkeNike
Storlek-
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan