• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Rea 20-70% & fri frakt. Kod: FRIFRAKT04
Tillbaka
Home  Kläder  Sista chansen Herrkläder  Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herr

Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herr

Björn Borg
-29%
Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herr
Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herrBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herrBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herrBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herrBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- och tennispiké herr
Beskrivning

Beskrivning

Upptäck den perfekta tröjan för din nästa tennis- eller padelmach med Björn Borgs sportiga pikétröja! Denna tröja är designad med funktion i åtanke, för att ge dig den ultimata komforten under dina tuffaste matcher.

Tillverkad av lätt och andningsbart material, hjälper denna pikétröja dig att hålla dig sval och torr under hela matchen. Den sportiga designen ger dig en stilren look på planen, med en klassisk passform som garanterar rörelsefrihet i alla situationer.

Oavsett om du väljer den eleganta svarta eller den fräscha vita färgen, kommer du garanterat att känna dig självsäker och bekväm i denna tröja från Björn Borg. Så ta ditt spel till nästa nivå med den ultimata tröjan för tennis och padel, från en av de mest ikoniska varumärkena inom sportkläder - Björn Borg. Beställ din pikétröja idag och ta din plats på planen med stil!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG10002180_BK001-L
EAN-kod7321465491497
VarumärkeBjörn Borg
FärgBlack
StorlekL
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan