• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - Upp till 80% rabatt
Tillbaka
Home  Varumärken  Cellexir

Cellexir

Filter Visa 1 artikel
1 artikel
Sortering:

Cellexirs mission är att erbjuda unika tillskott med ingredienser som i verkliga livet och från forskningsstudier visar goda resultat för hälsa, välmående och prestation. Till deras hjälp har dem ledande expertis inom anti-aging och idrottsfysiologi som tillsammans med Cellexir skapat produkterna. 

Cellexir har tusentals nöjda kunder och fantastiska recensioner och deras kundbas består av allt ifrån hårt satsande idrottare som värdesätter mer energi och en snabbare och bättre återhämtning, till betydligt äldre och mognare åldersgrupp som vittnar om alltifrån ett piggare liv och skarpare tankebanor. Men deras allra största kundgrupp är idag alldeles vanliga hälsointresserade kvinnor och män.

Cellexir erbjuder idag två olika produkter, Cellexir One och Cellexir Endurance. Klicka på produkterna nedan för mer information. 

Behöver du hjälp med vilken produkt som passar dig bäst? Hör gärna av dig till oss via 0771-407060, info@traningsmaskiner.com eller via vår chat längst ner till vänster på din skärm så hjälper vi dig. 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan