• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - Klicka här!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hemmaträning  Träningsbollar  Gymboll  Loumet Pro Ball, Gymboll

Loumet Pro Ball, Gymboll

Loumet
Loumet Pro Ball, Gymboll
Loumet Pro Ball, Gymboll
Beskrivning

Beskrivning

Hållbarhet och prestanda är fokus för Loumets tillverkning, vilket gör Loumet PRO-bollen till den säkraste och mest pålitliga fitnessbollen på världsmarknaden idag.

Loumets produktionstillsyn och tillverkningsprotokoll ger en nivå av kvalitetskontroll och säkerhet som är unik för tillverkning av fitnessbollar. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje fitnessboll är individuellt markerad med parti för att övervaka produktionen. Produktions- och testsystemen arbetar i samklang så att Loumet kontinuerligt kan utvärdera materialprestanda och säkerställa produktkonsistens, vilket avsevärt minskar risken för träningsbollfel.

Loumet fitnessbollar tillverkas specifikt för professionella miljöer med hög användning. Vårt integrerade testprogram fokuserar på Loumet PRO-bollens hållbarhet, säkerhet, tillförlitlighet och prestanda.

Oberoende testning av SGS fann att Loumet PRO-bollen inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg under 12 000 cykler, vilket visade en överlägsen motståndskraft mot sträckning och deformation. Bristmotståndsklassificeringen (BRR) är den testade vikten upp till vilken bollen tar över 30 sekunder för att tömmas när den punkteras. En person på 90 kg som rör sig på en fitnessboll tillämpar en mycket större dynamisk vikt, vilket gör en hög BRR mycket viktig. Loumet PRO-boll testas till en BRR på 350 kg och en statisk belastning på 1000 kg. Hållbarhet och prestanda är i fokus för Loumets tester och betyg. Kriterierna inkluderar motstånd mot sträckning, deformation, slitage, förmågan att snabbt återgå till form och underhålla och utföra på sitt nominerade BRR.

Finns i diameter 55 cm, 65 cm och 75 cm. 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerXe42022
EAN-kod-
VarumärkeLoumet
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan