• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - Upp till 80% rabatt
Tillbaka
Home  Offcourt  Hemmaträning  Speed, balans, rörlighet  Träningshjul  Titan LIFE Fat Ab Wheel, Träningshjul

Titan LIFE Fat Ab Wheel, Träningshjul

Titan LIFE
Titan LIFE Fat Ab Wheel, Träningshjul
Titan LIFE Fat Ab Wheel, TräningshjulTitan LIFE Fat Ab Wheel, TräningshjulTitan LIFE Fat Ab Wheel, Träningshjul
Beskrivning

Beskrivning

TITAN LIFE Fat Ab Wheel är ett robust maghjul av hög kvalitet för träning av magmusklerna - förmodligen ett av de bästa maghjulen på marknaden! Det är designat för att stärka och tonifiera din core, rygg, axlar och armar genom en effektiv och utmanande träningsform. Med ett brett, stabilt hjul säkerställer TITAN LIFE Fat Ab Wheel stabilitet och balans under varje övning, vilket gör den idealisk för både nybörjare och mer erfarna användare.

Handtagen är stoppade med mjukt skum för att säkerställa ett fast och bekvämt grepp, så att du kan fokusera på din träning utan att oroa dig för obehag. Den är lätt och enkel att ta med överallt. Träna i komforten av ditt eget hem, i parken eller ta med den på resor för att säkerställa att du aldrig missar din träning.

Med ett maghjul kan du intensifiera din core-träning, förbättra stabilitet och balans samt främja en starkare och mer definierad magmuskulatur. Det kan användas till en rad olika övningar som utmanar flera muskelgrupper, vilket gör det till ett mångsidigt träningsredskap.

Med TITAN LIFE Fat Ab Wheel blir det enklare än någonsin att uppnå dina fitnessmål. Oavsett om du är ute efter att bygga styrka, förbättra din hållning eller bara vill ha ett roligt och annorlunda sätt att träna på, är TITAN LIFE Fat Ab Wheel det perfekta valet.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerLi610-000801
VarumärkeTitan LIFE
Mått & Vikt
Längd15 cm
Bredd30 cm
Höjd15 cm
Diameter19 cm
Vikt3 kg
Fysiska egenskaper
Max användarvikt135 kg
[No translation] ?

Toppsäljare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan