• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - upp till 80%
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Osaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor Herr

Osaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor Herr

Osaka
Osaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor Herr
Osaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor HerrOsaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor HerrOsaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor HerrOsaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor HerrOsaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor HerrOsaka IDO MK1 Standard Padel SVART, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

Mantrat bakom IDO är 'The Athlete comes first' vilket är OSAKAs försök till att särskilja vad som är sett att vara en högkvalitativ sko från en sko som faktiskt är högkvalitativ. 

I två år har OSAKA utvecklat denna sko för att ge dig som spelare unika fördelar över dina motståndare och med ett material som flexar bättre än i princip något annat, är du oerhört snabb, rörlig och kvicka, små rörelser går snabbare än någonsin. 

Sulan är även den unik och är OSAKAs försök till innovation i form av sula och grepp för mondogräsets underlag. 

The mantra behind the Ido has always been: “The Athlete comes first.” We wanted to fill the disconnect between what was perceived to be a performance hockey shoe and what actually IS a performance hockey shoe. Top minds from the athletic footwear industry have developed this shoe over the past 2 years to give you an edge over the competition and elevate your game to new heights.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGOSAKAIDOMK1STDBLK-40.5
EAN-kod-
VarumärkeOsaka
Skostorlek-
Underlag 

Underlag

Clay-, allcourt- och hybridtennisskor skiljer sig från varandra i hur de är utformade för att fungera på olika underlag på tennisbanan.

Clay-tennisskor är utformade för att ge bättre grepp och stabilitet på grusbanor. De har vanligtvis en grov sula som hjälper till att greppa underlaget och förhindra halkning. De har också en mjukare sula som absorberar stötar och ger mer komfort på den mjuka underlaget.

Allcourt-tennisskor är utformade för att fungera på en mängd olika underlag, inklusive grus, gräs och hardcourt. De har vanligtvis en något slätare sula än clay-tennisskor och ger fortfarande stabilitet och stötdämpning.

Hybrid-tennisskor är utformade för spelare som rör sig mellan olika typer av underlag och behöver en sko som fungerar på både grus och hardcourt. Dessa skor har vanligtvis en sula som är något mer grov än allcourt-tennisskor men inte lika grov som clay-tennisskor.
Hybrid
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan