• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på allt!
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket

Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket

Babolat
-12%
Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket
Babolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket
Beskrivning

Beskrivning

Njutning, självövervinnelse eller ansträngning är de känslor du söker när du spelar tennis. Därför har vi utvecklat den senaste generationen av Evo Strike-racketar för att perfekt möta dina behov och stödja dig i din utveckling. Vi har omarbetat ramen på denna tennisracket för att ge dig den perfekta balansen mellan kraft och komfort vid varje slag.

Den något tyngre ramen (290 g istället för 280 g) och den karakteristiska konstruktionen, som kombinerar stabiliteten hos en fyrkantig sektion med dynamiken hos en elliptisk struktur, ger spelaren mer kontroll vid varje slag. Slutligen, den moderna, strömlinjeformade designen av Evo Strike-tennisracketen låter dig kombinera prestanda och stil på banan.

Alla Evo-racketar är försedda med Syntec Evo-greppet, som är sammetslent vid beröring och ger tennisracketen ett mjukt handtag för maximal komfort.

EASY POWER

Du har berättat för oss att du behöver kraft i ditt spel. Så vi designade en tennisracket just för dig och skapade konceptet "easy power". Tack vare den nya strukturen och en strängbädd på 660 cm² blir det enkelt att hantera en boll med långa och kraftfulla slag med Evo Strike.

KOMFORT

Eftersom racketkomfort är av yttersta vikt för dig, utrustade vi Evo Strike-tennisracketen med C² Evo Feel-antivibrationsteknologi. Integrerad vid 4 strategiska punkter på racketen, erbjuder den oöverträffad komfort vid varje slag.

KONTROLL

Kraft är viktigt, men det är värdelöst om det inte åtföljs av tillräcklig kontroll för att dominera bollen. Evo Strike-tennisracketen har Control Frame-teknologi, som kombinerar stabiliteten hos en fyrkantig sektion med dynamiken hos en standard elliptisk ram. På så sätt får du all den kontroll och precision du behöver.

WOOFER SYSTEM

Det första och mest effektiva ram-sträng-interaktionssystemet som möjliggör längre kontakttid mellan boll och strängar för bättre kontroll och komfort.

CONTROL FRAME TECHNOLOGY

Evo Strike-ramen behåller sin karakteristiska konstruktion, som kombinerar stabiliteten hos en fyrkantig sektion med dynamiken hos en elliptisk struktur för att hjälpa spelaren att utöva mer kontroll och precision under sina slag. Ramsektionerna har förfinats i det mellersta området för att göra grundslagen mer incisiva.

C² EVO FEEL

En banbrytande teknologi inkorporerad vid fyra olika punkter på racketen för förbättrad stötdämpning och oöverträffad komfort vid varje slag.

FLEX ADAPT

En flexibilitet specifikt anpassad till olika områden av ramen för att maximera komforten under utbyten. Ökad flexibilitet i skaftet för att minska intensiteten av stöten och ge en mer njutbar känsla vid slaget.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG208208
EAN-kod-
VarumärkeBabolat
NivåAvancerad
Viktgrupp 

Viktgrupp

Här är några allmänna riktlinjer som kan hjälpa till att välja en lämplig vikt på ett tennisracket:

Lätt racket: En racket med en vikt på runt 270-300 gram är lätt och lämplig för spelare som söker snabbhet och enkelhet att slå med.

Medelviktig racket: En racket med en vikt på runt 300-340 gram är en bra allround-option för många spelare. Denna viktkategori erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll.

Tung racket: En racket med en vikt på mer än 340 gram är en tung racket och är lämplig för spelare som söker maximal kraft och stabilitet vid slagen.

Det är viktigt att notera att vikten på ett racket också påverkas av andra faktorer, såsom formen på head size, strängningsmönster, material och andra specifikationer. Så det är alltid bäst att prova flera racketar för att hitta den med den rätta vikten för en persons färdigheter och stil.
290 g
Form102 sq.inch
Strängningsmönster 

Strängningsmönster

Inom tennisvärlden diskuteras begreppen "öppna" och "stängda" strängningsmönster, som i huvudsak avser hur tätt strängarna är placerade i racketen. Ett vanligt racket idag har vanligtvis 16 längsgående strängar som löper från halsen av racketen till dess topp, och 19 tvärgående strängar som skär över dem. Detta strängningsmönster benämns helt enkelt som "16/19" och betraktas som "öppet" eftersom strängarna är relativt långt ifrån varandra. Å andra sidan är ett "stängt" strängningsmönster, exempelvis "18/20", där strängarna sitter närmare varandra.

Men varför är detta viktigt?

Öppna strängningsmönster, som det i ett 16/19-racket, bidrar till att generera mer spinn och kraft i bollen, eftersom strängarna kan röra sig mer fritt. Å andra sidan hjälper ett 18/20-strängningsmönster till att maximera kontrollen eftersom strängarna är mer låsta i varandra.
16x19
EgenskaperAllround, Kraft
Strängat 

Strängat

Ja innebär att tennisracket är färdigsträngat vid leverans. Nej innebär att tennisracket levereras osträngat.
Ja
[No translation] ?

Toppsäljare inom tennisracket

Wilson Clash 100 V2 osträngat, Tennisracket
fr. 1 709 kr
3 049 kr
Kampanj
Wilson Clash 100L V2.0 osträngat, Tennisracket
fr. 1 949 kr
2 949 kr
Kampanj
-20% Wilson Shift 99 Pro V1 FRM osträngat, Tennisracket
Wilson Pro Staff X V14 osträngat, Tennisracket
fr. 2 399 kr
3 199 kr
Kampanj
-29% Wilson Pro Staff 97 V14 osträngat, Tennisracket
Wilson Burn 100 V5.0, Tennisracket
fr. 1 029 kr
2 199 kr
Kampanj
Wilson Pro Staff 97L V14, Tennisracket
fr. 2 159 kr
2 949 kr
Kampanj
Wilson Burn 100Ls V5.0, Tennisracket
fr. 1 452 kr
1 949 kr
Kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan