• Stort sortiment
 • Nordens äldsta racketsportspecialist
 • Suverän kundservice
FLYTTREA - Upp till 90%
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Babolat Viper Counter 2024, Padelracket

Babolat Viper Counter 2024, Padelracket

Babolat
Nyhet
Babolat Viper Counter 2024, Padelracket
Babolat Viper Counter 2024, PadelracketBabolat Viper Counter 2024, PadelracketBabolat Viper Counter 2024, PadelracketBabolat Viper Counter 2024, PadelracketBabolat Viper Counter 2024, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

För många är denna modell känd som det gula racket. Nu kommer Viper Counter, i en ny design!

Viper Counter är en mycket stabil modell som erbjuder en större sweetspot än övriga modeller i Viper-serien. Dess runda form utnyttjar motståndarens fart på ett perfekt sätt och ger dig extra kraft i slagen. En unik detalj är den topptunga balansen som ger extra fart i framför allt overhead-slag såsom smash. Passar främst spelare med en mer defensiv stil som gärna spelar längre bak i banan och inväntar läget att avgöra bollen.

VibraSorb System
Babolat har under lång tid arbetat med olika typer av dämpningssystem i racket för att minimera vibrationer i racket som kan leda till skador. Med Vibrasorb System2 reduceras vibrationerna maximalt för att ge mer känsla, utökad komfort och mindre stötar i slagen. Desto mer du känner bollen, desto bättre kan du kontrollera den.

Black e.v.a.
Viper Counters kärna är uppbyggd av Babolats X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag.

3K Carbon
100% karbon-träffyta bestående av 3K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch.

HPS Holes Pattern System
Samtliga toppmodeller från Babolat är designade med HPS-Technology vilket innebär att hålen i racket är strategisk placerade och anpassade efter rackets form.

3D Spin+
Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger ett riktigt bra grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren.

SMART BUTTCAP
Med Smart Buttcap kan du när som helst ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.

Specifikationer

 • Kärna: 38 mm.
 • Ram: Karbon.
 • Träffyta: Karbon. 3K.
 • Form: Rund.
 • Balans: Topptung (270mm).
 • Vikt: 365 gram +/- 10 gram.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG206802
EAN-kod3324922068021
VarumärkeBabolat
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Toppsäljare inom padelracket

-79% RS Flow Ice Edition, Padelracket
489 kr
2 299 kr
Kampanj
-66% Nox X-One, Padelracket
279 kr
819 kr
Kampanj
-50% Adidas Essnova Carbon 3.1, Padelracket
1 006 kr
1 999 kr
Kampanj
-70% RS Cobra Womens Ice Edition, Padelracket
379 kr
1 249 kr
Kampanj
-69% Adidas Metalbone #Greenpadel, Padelracket
839 kr
2 699 kr
Kampanj
-52% STIGA Art, Padelracket
1 195 kr
2 499 kr
Kampanj
-40% Babolat Veron Counter, Padelracket
1 549 kr
2 599 kr
Kampanj
-10% Head Graphene 360+ Alpha Motion, Padelracket
2 165 kr
2 399 kr
Kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

 • Många leveransalternativ
 • Öppet köp i 14 dagar
 • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan