Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Dam  Bullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor Dam

Bullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor Dam

Bullpadel
-15%
Bullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor Dam
Bullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor DamBullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor DamBullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor DamBullpadel Flow Hyb Fly 22, Padelskor Dam
Beskrivning

Beskrivning

ÄNTLIGEN kan vi presentera Bullpadels nya design av den storsäljande padelskon Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022 för damer. 

Alejandra Salazars val av skor. Designade för professionella eller avancerade spelare som letar efter en lätt sko som gynnar snabb reaktion, samtidigt som den garanterar stabilitet och grepp.

Precis som sin föregångare har ovandelen sömlös THERMO FIT-teknik.

Den stora nyheten är tåhättan som skyddar oss från skav, vilket ger oss det nödvändiga motståndet utan att offra lätthet. Den har en elastisk mesh-tunga med BREATHE TONGUE-teknologi (perforeringar i plösen för bättre andningsförmåga) som tillsammans med inläggets kilkonstruktion och snören gynnar den perfekta passformen.

En enastående egenskap är den högfrekventa Lyra-hälen som ger extra komfort, vilket ger hälen en utökad känsla av komfort.

På sulan hittar vi ROTOX-systemet med rotationsskiva, vilket ger en grym komfort och grepp. Kanalsystemet i den främre delen av FLEX RIFT-sulan, hjälper till i flexionsrörelserna och SIDERÖRELSEN, längsgående kanal i bakdelen, förbättrar dämpningen på grund av sulans expansion när den träffar marken. Sulan, gjord av nötningsförstärkt gummi, har en hybrid design med mikrodubb/spik som ger den perfekta balansen mellan resa och grepp. Dessutom har vi en extra balans, tack vare fenan som sticker ut i den yttre främre delen.

Slutligen är phylon-mellansulan ansvarig för att förse skon med den dämpning som krävs, å andra sidan har den en central TPU-stabilisator, som garanterar den nödvändiga balansen.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer463391
VarumärkeBullpadel
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan