Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Dam  Babolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor Dam

Babolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor Dam

Babolat
-23%
Babolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor Dam
Babolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor DamBabolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor DamBabolat Jet Tere Clay/Padel, Padelskor Dam
Beskrivning

Beskrivning

Nya Jet Tere är den senaste modellen i den populära Jet-serien. Här får du otroligt lätt sko med riktigt fin smidighet så att ditt fotarbete inte sinkas ner. Skons ovansida är tillverkad i ett stycke som aktivt ger stöd åt foten samtidigt som det är lätt och andas bra.

Active Flexion-teknologin är Babolats patenterade undersula som är uppdaterad i 9 delar. Tack vare detta flexar sulan mer och större del av sulan har kontakt med marken. Ditt fäste blir bättre och förflyttningarna snabbare.

Hälpartiet är ordentligt dämpat tack vare Babolats egenutvecklade KPRS-X dämpningssystem. Hårda stötar som uppstår under spel minimeras och ger en utökad komfort.

Sulan är tillverkad av vår samarbetspartner Michelin, experter på däck och gummitillverkning, som garanterar en hållbar sula med perfekt grepp.

På denna modell är sulan designad med fiskbensmönster för att ge ett perfekt grepp på grustennisbanan samt padelbanan med sand. 

Specifikationer

Vikt: 300 gram (UK 8.5)

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer176866
VarumärkeBabolat
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan