Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Bullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor Herr

Bullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor Herr

Bullpadel
-30%
Bullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor Herr
Bullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor HerrBullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor HerrBullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor HerrBullpadel Hack Hybrid 2022, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

ÄNTLIGEN kan vi presentera Bullpadels nya design av den storsäljande padelskon Bullpadel Hack Hybrid 2022. 

Detta är profilen Paquito Navarro val av skor. Specifikt designade för professionella eller avancerade spelare som kräver en flexibel och lätt sko.

Denna padelsko utmärker sig för sin exklusiva design, med tå och tunga sammansmälta i ett enda block. Höjdpunkten med skon är konstruktionen av spännena på sidan och valet av snörningstyp, som kommer att förhindra att skon deformeras vid användning. Detta gör också att skon bibehåller den nödvändiga elasticiteten för att underlätta fotens naturliga rörelser under spelet.

Ovandelen är gjord av värme-förseglad smält över ett slutet nät som förhindrar sand från att komma in, samt tillåter andningsförmåga. Denna teknik undviker onödiga delar och sömmar, samt ger ett unikt speciellt utseende.

Skor kommer med samma sula men med en ytterligare förbättrad nötning som HACK HYBRID FLY-modellen. Sulan, gjord av mycket slitstarkt gummi, har en hybrid mikrodubbar / spik design som ger den perfekta balansen mellan känsla och grepp.

Slutligen består dämpnings systemet av en mellansula i phylon, vars stabilitet garanteras tack vare de halv styva TPU-delarna.

Vikt: 370 gram

Färg: mörkgrå

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer463236
VarumärkeBullpadel
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan