Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperOktober! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padelskor Herr

Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padelskor Herr

Bullpadel
-15%
Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padelskor Herr
Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padelskor HerrBullpadel Hack Hyb Fly 22, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

ÄNTLIGEN kan vi presentera Bullpadels nya design av den storsäljande padelskon Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022. 

Paquito Navarros val av sko som är designad för professionella eller avancerade spelare som letar efter ett flexibelt och lätt skor som tillåter snabba rörelser, vilket garanterar större stabilitet och grepp.

Det föregående KNIT-tyget har nu ersatts av ett lätt, flexibelt och andningsbart meshtyg. 

En annan nyhet är förstärkningen av tån, ett gummiskydd injicerat på insidan av tån har lagts till, vilket förhindrar skador på skon från eventuell friktion. Denna bit är perforerad för att bibehålla lätthet, andningsförmåga och flex.

En annan nyhet är i tungan, där små hål har lagts till (BREATH TONGUE) som bidrar till en bättre andningsförmåga i foten. Vi lyfter återigen fram SOCK FIT-justeringen på vristen, som tillsammans med det nya flexibla mesh gynnar fotstödet. Detta stöd kompletteras av tragsko och TPU bakre stabilisator.

Ovandeln har sömlös teknologi, med värmeförsegling som tillsammans med de nya tygerna ger den flexibilitet och andningsförmåga som krävs. Den har en ORTHOLITE innersula, som optimerar skons prestanda när det gäller komfort och dämpning, driver ut svett och främjar cirkulationen.

Skon har fortsatt den hybrida mikrodubben/fiskbenets yttersulan som ger den perfekta balansen mellan resa och grepp. Särskilt bör den roterande skivan i ROTOX-systemet som gynnar snabba svängar uppmärksammas. FLEX RIFT-systemet (kanaler i sulans främre del) hjälper till med flexionsrörelser och SIDERÖRELSEN (längdkanal i bakdelen) förbättrar dämpningen på grund av sulans expansion när den träffar marken. Denna kommer dessutom med en extra balans, tack vare fenan som sticker ut i den yttre främre delen.

Slutligen är phylon-mellansulan ansvarig för att ge skon den nödvändiga dämpningen, vilket garanterar stabilitet tack vare de halvstyva TPU-delarna.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer463207
VarumärkeBullpadel
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan