Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Head Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor Herr

Head Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor Herr

Head
-15%
Head Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor Herr
Head Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor HerrHead Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor HerrHead Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor HerrHead Revolt Pro 4.0 Tennis/Padel, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

Head Revolt Pro 4.0 är den mest stabila tennisskon i Heads skosortiment, nu i en mer hållbar och smidigare variant, utan att förlora en otrolig stabilitet.

Med en ovandel uppbyggd i mesh är denna sko en smidigare variant med fint stöd som samtidigt håller fötterna ventilerade och torra under spelet. Ovandelen är även uppbyggd med mer slitstarka teknologier som gör skon mer hållbar.

Som en aggressiv spelare vill du kunna spela ditt anfallsspel och veta att du alltid kan lita på dina skor. Du kan göra precis det i REVOLT PRO 4.0, en ny prestanda tennissko som är mycket hållbar. Innovation kommer med ett slående, modernt utseende. Designen framhäver där du hittar HEAD T-KORE 360° prestandateknologier i sulan och ovandelen, som ger kärnstyrka, förbättrad stabilitet, nötningsbeständighet och vridningsstöd.

- T-KORE 360º är en teknologi i hela skon som gör skon starkare och därmed får skon en bättre hållbarhet. Dessutom blir skon mer vridstyv vilket bidrar till en bättre stabilitet i det snabba spelet.

- TRI-NRG är en teknologi som gör skon mer väldämpad och låter spelaren röra sig snabbt och explosivt med hög komfort.

- DRIFT DEFENSE-teknologin innebär att man har byggd upp ett grymt stöd vid tårna och insidan av skon för att ge skon en bättre hållbarhet.

 -COOLING SYSTEM ventilerar skon med ovandelen av mesh och den perforerade yttersulan så att fötterna hålls torra under spelet.

- LATERAL CONTROL innebär att man har byggd upp insidan samt utsidan av skon för att göra skon mer stabil i det snabba spelet och sidoförflyttningar. Detta motverkar även skador såsom stukningar tack vare den uppbyggda sulan.

- HYBRASION+ är en speciell gummiblandning i yttersulan som gör sulan mer slitstark samtidigt som det ger ett grymt grepp på banan.

- LOCKDOWN STRAP är ett mellanfotsband integrerat i snörningssystemet som hjälper till att hålla fötterna på plast även vid det snabba spelet.

Bra val för dig med bredare fötter då skon upplevs bredare framme vid tårna.

Revolt Pro 4.0 är i grunden utformad främst för tennis, men fungerar även bra för padel, framförallt banor med Mondogräset.

  • Fullpackad med HEAD T-KORE 360° prestandateknologier som förbättrar hållbarhet, styrka och stabilitet
  • Fräsch, modern design
Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer273162-40
VarumärkeHead
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan