Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperOktober! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herr

Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herr

Asics
-15%
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herr
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padelskor herr
Beskrivning

Beskrivning

Tennisskon GEL-RESOLUTION™ 8 främjar ett lyhört steg med en känsla som ligger nära banan. FLEXION FIT™-överdelen ger formpassande stöd med integrationen av DYNAWALL™-teknologi, som ger extra mellanfotsstabilitet under sidorörelser och täckning från kust till kust. Genom att implementera en vridmomentkontrollfunktion i hälräknaren är den här skon också designad för att bibehålla en låst känsla under snabba övergångar.

Flexion Fit Ovandel

Syntetiska överdelar kommer att omsluta varje fot i hållbar komfort. Mesh-element ökar luftflödet för att skapa en bättre, hälsosammare miljö för dina fötter att vinna i. En Flexion Fit-vamp förbättrar skyddet genom att använda en PU-konstruktion utan sömnad för att försvara dina fötter (och skor) genom kraftfulla sidorörelser, utan att lägga till vikt eller kompromissa flexibilitet. Överlägg förenas med en extern hälräknare för att främja fullständig låsning; de hjälper till att förankra dig vid mellansulan, förbättrar stabiliteten samtidigt som de minskar glidning i skon. Två lager av memory foam kantar hälkragen och formas efter fotsvampen för en personlig passform. Denna konturformade vagga erbjuder extra stabilitet under hårda, tvärgående rörelser; minimera glidning i skon för en fast passform och minskad risk för fotledsskador. En tunga mot grus stöter bort uppsparkat skräp så att du kan njuta av träning utan distraktion. PGuard, en gummi/hartsblandning, omsluter tårna för ökad hållbarhet och skydd mot tådrag. Asics har designat och integrerat sin nya Dynawall-teknik. Detta ger extra mellanfotsstabilitet under sidorörelser samt täckning från kust till kust.

Speva mellansula

En Ortholite sockliner ligger ovanpå en mjuk mellansula för att ge ett extra lager av plysch och hygienisk instegskomfort. En njutning för dina fötter på högintensiva dagar, produkten är berikad med antimikrobiella egenskaper plus fukthantering och hög andningsförmåga. SpEVA sitter i mellansulan för att ge lättviktsdämpning. 20 % mer lyhörd än standard EVA, gummi-/skumblandningen har extrem motståndskraft samtidigt som den ger varje steg den typ av kraft du behöver för en nitisk omgång tennis. Inbäddade i mellansulans plattform finns GEL-dämpningssystemen för bakfot och framfot. Det silikonliknande materialet absorberar effektivt stötar och skyddar dina fötter från stötar med kraftiga stötar och skonar dina leder när du hoppar och landar på hårda, oförlåtande banytor. ASICS kontrasterar deras dämpning med Dynamic Duomax Support System. Implementerad på den mediala sidan och placerad sportspecifikt, hjälper den att kontrollera pronation; förbättrar stabilitet och stöd utan att offra lättvikt eller komfort.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer1041A-079-500-40
VarumärkeAsics
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan