Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Bullpadel Vertex 03 2022, Padelracket

Bullpadel Vertex 03 2022, Padelracket

Bullpadel
-27%
Bullpadel Vertex 03 2022, Padelracket
Bullpadel Vertex 03 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

OBS!! Endast förbeställning. Genom att göra ett köp lägger du dig i kö och säkerställer ett exemplar. Vi har inte besked på exakt när men vi får in racket i omgångar hela tiden. Nästa levereras preliminärt i slutet av februari. 

Bullpadel Vertex är en av de allra mest sålda racketerna inom Padel någonsin.

Nya 2022 års modell Vertex 03 har likt fjolårets modell Air React Channel teknologin som är en uppbyggnad runt rackethalsen som ger dig ett mer aerodynamiskt racket med luftkanaler. Detta ska ge en stabil, smidigare och lättare effekt som ger dig snabbheten du behöver i det offensiva spelet men även kontrollen och känslan i det defensiva. 

Tack vare diamantformen och den höga balansen i racket får du extremt bra fart, spinn och effekt i träffen. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 kommit med en sandpappersliknande struktur som ger spelaren mer spinn och skruv i bollträffen. Racket är tillverkat med 12K kolfiber vilket innebär ett styvt ytskikt. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 den nya kärnan ADAPTIA som är av typen Multieva som är en blandning av densiteter som då ger spelaren ett mer allround resultat i både styvhet och mjukhet. Det yttre lagret har en högre densitet vilket genererar högre kraft vid snabba bollar, medan det inre lagret har en lite lägre densitet som ger dig mer känsla och kontroll vid långsammare bollar.

Du kan även i år anpassa vikten och balansen på racket genom att applicera 1-3 st Protector Custom Weight 3 gram och även Grip Custom Weight som appliceras i pluggen på racket, 5-10 gram. 

Racket är utrustat med Bullpadels populära vibrationsdämpningssystem Vibradrive som består av silikonmaterial längs hela handtaget för att dämpa vibrationer i varje träff. Även ramskyddet Metalshield kommer med racket för att skydda racket mot eventuella träffar i glas eller kollisioner på banan. 

Handledsremmen är bredare och skönare istället för det traditionella snöret som ofta sitter på padelrack. 

Racket kommer färdigmonterad med Bullpadels populära, innovativa grepp Hesacore vars jobb är att absorbera vibrationer ifrån bollträffen innan de gör skada på din arm. Racket kommer även levererat med ett fodral med termostoppning som skyddar ditt racket. 

 

Specifikationer

Form: Diamant

Balans: Hög

Vikt: 360-375 Gram

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer463139
EAN-kod8445402124930
VarumärkeBullpadel
FormDiamant
NivåAvancerad
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperKraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan