Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Bullpadel Hack 03 Ctr 2022, Padelracket

Bullpadel Hack 03 Ctr 2022, Padelracket

Bullpadel
-21%
Bullpadel Hack 03 Ctr 2022, Padelracket
Bullpadel Hack 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Hack 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Hack 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Hack 03 Ctr 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

OBS!! Endast förbeställning. Genom att göra ett köp lägger du dig i kö och säkerställer ett exemplar. Vi har inte besked på exakt när men vi får in racket i omgångar hela tiden. Nästa levereras preliminärt i slutet av februari. 

Bullpadel Hack Control är ett runt racket med en låg balanspunkt som ger fantastiskt kontroll.

Precis som fjolårets modell har även Hack Control 2022 den fantastiska ADAPTIA kärnan som är av typen Multieva som är en blandning av densiteter som då ger spelaren ett mer allround resultat i både styvhet och mjukhet. Det yttre lagret har en högre densitet vilket genererar högre kraft vid snabba bollar, medan det inre lagret har en lite lägre densitet som ger dig mer känsla och kontroll vid långsammare bollar. Hack 03 2022 använder sig precis som föregångaren även av det påkostade kolfiber materialet TriCarbon.

Du kan även i år anpassa vikten och balansen på racket genom att applicera 1-3 st Protector Custom Weight 3 gram och även Grip Custom Weight som appliceras i pluggen på racket, 5-10 gram. Racket är utrustat med Bullpadels populära vibrationsdämpningssystem Vibradrive som består av silikonmaterial längs hela handtaget för att dämpa vibrationer i varje träff. Även ramskyddet Metalshield kommer med racket för att skydda racket mot eventuella träffar i glas eller kollisioner på banan.

Handledsremmen är bredare och skönare istället för det traditionella snöret som ofta sitter på padelrack. Racket kommer färdigmonterad med Bullpadels populära, innovativa grepp Hesacore och kommer även med ett fodral med termostoppning som skyddar ditt racket.

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Låg

Vikt: 360-375 Gram

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer463137
EAN-kod8445402124893
VarumärkeBullpadel
FormRund
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansLåg, Mellan
EgenskaperAllround
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan