• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
PÅSKREA!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hemmaträning  Bänkar & ställningar  Träningsbänk med skivstångsställning  Titan LIFE Weight Garage Gym 100 kg, Träningsbänk med skivstångsställning

Titan LIFE Weight Garage Gym 100 kg, Träningsbänk med skivstångsställning

Beskrivning

Beskrivning

TITAN LIFE Weight Set 100 kg. (Garage Gym) är en träningsstation med 100 kg. viktuppsättning, som inkluderar en träningsbänk, skivstångställning, skivstång och viktplattor.

Träningsbänken mäter 154 x 60 x 35 cm. och har en totalvikt på 24 kg. Bänken har en rygg som kan justeras i 6 olika lägen och som är 25 cm bred. Du kan enkelt flytta bänken med dess transporthjul. Sitsen har en tjocklek på 5 cm. skum, är justerbar och tål hög belastning.

Det medföljande skivstångsstället är ett robust och stabilt stativ, som bl.a. kan användas för knäböj och bänkpress. Det är ett fristående ställ som passar alla skivstänger och är ett utmärkt verktyg för hemmaträning, eftersom det inte tar mycket plats. Använd stativet för övningar som knäböj, axelpressar eller kombinera stativet med träningsbänken för bänkpressar. Racket väger 13,5 kg, med en maxhöjd på 138 cm för skivstången och en minsta höjd av 88 cm. för skivstången.

Skivstången är tillverkad i robust stål, har ett grepp på 30 mm. och mäter 220 cm. Den kan enkelt användas ensam eller tillsammans med träningsbänken och träningsstationen. Stången väger 20 kg. och passar viktplattor med en diameter på Ø50 mm.

Viktplattor på resp. 5, 10 och 15 kg medföljer i detta set. Alla har ett gummibelagt ytskikt samt med en järnkärna. passar perfekt för alla typer av styrketräning, tyngdlyftning, funktionell träning etc. Gummibeläggningen skyddar golvet bättre om du jämför mot en skiva som inte har något ytskikt i gummi.

Viktplattan har praktiska handtag, vilket gör det möjligt att träna många övningar på samma sätt som med en kettlebell eller hantel.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerLi270-200125
EAN-kod5701000208438
VarumärkeTitan LIFE
Mått & Vikt
Längd154 cm
Bredd35 cm
Höjd60 cm
Vikt24 kg
Tjocklek dyna5 cm
Fysiska egenskaper
DeclineJa
InclineJa
[No translation] ?

Toppsäljare

Bollar 3 för 2
RS Black Edition, Tennisbollar
FÖRHANDSBOKA IDAG!
-33% RS Black Edition - Låda (18 rör)
1 439 kr
2 159 kr
Kampanj
Titan LIFE Kettlebell Plastic, Kettlebells
fr. 61 kr
199 kr
Kampanj
Tengo Mystery Box Skor
129 kr
  • 35
  • 36
  • 37
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness Gummiklädd Skiva Deluxe, Viktskiva Gummerad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan