• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
PÅSKREA!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hemmaträning  Yoga  Yogamattor  Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor

Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor

Samarali
Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor
Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattorSamarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattorSamarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattorSamarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattorSamarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattorSamarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor
Beskrivning

Beskrivning

Tillverkad av naturlig kork och gummi och gör att du kan hålla dig i balans med miljön. Med en omålad finish håller den fötterna ordentligt fast på marken, och gummiunderskiktet ser till att mattan stannar kvar där den borde.

Det iögonfallande korkskiktet är tillverkat av den naturligt förnybara barken från korkträdet, som skördas var 9:e år för att ge oss ett ogenomträngligt, vattentåligt toppskikt. Yogamattans undre skikt är tillverkat av naturgummi, som har sitt ursprung i gummiträd.

Korkyogamattan har självrengörande egenskaper, vilket betyder att den är anti-bakteriell, mögelresistent och hanterar perfekt svett och lukt, särskilt efter intensiva yogaövningar.

Samarali är ett miljömedvetet varumärke, vilket innebär att alla deras produkter (inklusive förpackningen) har en minimal påverkan på naturen. De använder inte plast för förpackningar utan bara kartong eller andra hållbara material.

SPECIFIKATIONER

  • Mått: 183 x 61 x 0,4 cm (längd x bredd x tjocklek)
  • Material: Kork & gummi
  • Vikt: 2, 5 kg
  • Paket: Tunn pappersfolie & kartong
  • Tillbehör: Bomullsrem + e-bok

MILJÖVÄNLIG - denna yogamatta är i dubbelskikt och båda sidor - kork (biologiskt nedbrytbart) och gummi (återvinningsbart) -  är tillverkade av naturliga/organiska material, vilket gör det till ett ekologiskt alternativ till andra typer av syntetmattor. Dessutom är materialet andningsbart, mjukt och mycket trevligt för huden.

GREPP - korkyogamattan har mycket bra grepp och håller den på detta sätt på plats under hela träningsprocessen. Dessutom har den dämpande egenskaper och absorberar trycket istället för att förskjuta det. Detta gör dina övningar ännu bekvämare och roligare. Dessutom hjälper mattan dig att hålla balansen, även under intensiva yogaövningar.

BÄRREM - Bärremmen (gjord av bomull) som ingår i paketet gör att du kan bära yogamatta till vilken plats du vill utan problem.

UNIK CENTRALASIATISK DESIGN - Dessa yogamattor är utformade i enlighet med våra kärnvärden som uppskattar vårt eget arv och kultur.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerSM11111
EAN-kod5060713080039
VarumärkeSamarali
[No translation] ?

Toppsäljare

Bollar 3 för 2
RS Black Edition, Tennisbollar
FÖRHANDSBOKA IDAG!
-33% RS Black Edition - Låda (18 rör)
1 439 kr
2 159 kr
Kampanj
Titan LIFE Kettlebell Plastic, Kettlebells
fr. 61 kr
199 kr
Kampanj
Tengo Mystery Box Skor
129 kr
  • 35
  • 36
  • 37
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness Gummiklädd Skiva Deluxe, Viktskiva Gummerad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan