• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Offcourt  Kosttillskott  Kosttillskott  Cellexir One (60 Tabletter), Kosttillskott

Cellexir One (60 Tabletter), Kosttillskott

Cellexir
Cellexir One (60 Tabletter), Kosttillskott
Cellexir One (60 Tabletter), Kosttillskott
Beskrivning

Beskrivning

Cellexir One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier. Tillskottet är framtaget tillsammans med specialist läkaren Dr Marcus Gitterle. Produkten passar dig som vill öka din energi, få bättre återhämtning efter träning eller en stressig vardag och för dig som vill känna dig mer alert och skärp i tanken.

Antal
1 förpackning à 60 tabletter (30 dagsdoser)

Dosering 
2 tabletter per dag. Intas vid samma tillfälle. Sväljes hela. Det rekommenderade dagsintaget bör ej överskridas.

Innehåll dagsdos (2 tabletter) 
20 mg PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
100 mg Coenzym Q10 (Ubiquinone)
300 mg ALC (Acetyl L Carnitine)
150 mg Ekologiskt Curcumin
150 mg Trans-Resveratrol
10 mg Bio Peperine (Extrakt från svartpeppar)
Vegetabilisk kapsel

Användning
Detta är ett kosttillskott och skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaring
Rumstemperatur. Bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Om Cellexir One

När märker jag effekt av Cellexir One?
Det är väldigt individuellt hur snabbt man märker effekt. Vissa av våra kunder säger sig märka tydlig skillnad på energinivå och/eller återhämtning efter träning eller hårt arbete redan efter några dagar för andra efter veckor eller ca månad och för vissa kan det ta lite längre tid. Vi är alla individer och kan reagera olika mycket och olika snabbt på ingredienserna i Cellexir One. 

Hur länge ska jag äta Cellexir One?
Du kan äta Cellexir One så länge du vill och känner att du mår bra av det. Att tillgodose kroppen med bra näringsämnen är alltid en god idé. Våra grundare har tagit dessa ingredienser dagligen i fem års tid och har bättre allmänhälsa och prestationsnivå än någonsin tidigare.

Vilka ämnen innehåller Cellexir One?

PQQ (Pyrroloqinolinquinon) - PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen.

COENZYM Q10 (Ubiquinone) - CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP.

ACETYL L CARNITINE - En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier.

EKOLOGISK CURCUMIN - Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflamatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien ekologiskt odlad råvara av högsta kvalitet.

TRANS-RESVERATROL- Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler.

BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar) - Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerXiCellexirOne
EAN-kod7300009076208
VarumärkeCellexir
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan