• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - 10% på redan sänkta priser!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklockor  Garmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, Pulsklocka

Garmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, Pulsklocka

Garmin
Garmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, Pulsklocka
Garmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, PulsklockaGarmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, PulsklockaGarmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, PulsklockaGarmin Tactix® Delta - Solar M. Ballistik, Pulsklocka
Beskrivning

Beskrivning

KVALITET & DESIGN
Den robusta men sofistikerade designen är testad enligt amerikanska militärstandarder (MIL-STD-810) och har en stor skärm på 1,4 tum som är 36 % större än föregående tactix-modeller.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL
Denna smartwatch har en tålig sofistikerad design, svart stålbeläggning med DLC och reptåligt safirglas som innehåller teknologi för att samla in solenergi.

PROGRAMVARAN AB ELITE
Beräkna sikteslösningar för skjutning på långt avstånd ute på fältet med en inbyggd ballistikkalkylator.

KOMPATIBILITET FÖR MÖRKERSEENDE
Byt enkelt mellan dagtids- och natttidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon.

SMYGLÄGE
Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-plats avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras.

KILL SWITCH
Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne.

JUMPMASTER-LÄGE
Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

DUBBELT POSITIONSFORMAT
Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm.

PROJICERADE WAYPOINTS
Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala satellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, varar i flera veckor.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera dig fram under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.

CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

GOLFBANOR
Fullfärgs CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.

ROUND-TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill resa och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™ popularity routing hittar du de bästa lokala stigarna.

SOLENERGILADDAT BATTERI
Få upp till 21 dagars batteritid när du är inomhus och 24 dagar med solenergiladdning i smartwatchläge 1. I GPS-läge får du 15 timmar inomhus och 16 timmar med solenergiladdning.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du enkelt kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.

MTB-DYNAMIK
Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.

SURFFUNKTIONER
Gör dig redo att fånga vågorna. tactix Delta – Solar-version med ballistik fungerar med Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg när du framför en Surfline®-kamera, så att du kan titta på dem senare och se hur det gick.

OFFPISTÅKNING
Ha full koll då du åker skidor. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar automatiskt värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™.

PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpdynamik, återhämtningsrådgivare och mer1. Du kan till och med beräkna VO2 Max justerat efter värme och höjd.

PACEPRO™
En unik PacePro-funktion hjälper dig att hålla tempot med en lutningsanpassad vägledning på löpturen.

ACKLIMATISERING
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri, puls och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Få pulsdata med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.

PULS OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnövervakning använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihop parad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster bland annat Spotify®, Deezer och Amazon Music, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®.

GARMIN PAY
Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering5 din plats till nödkontakterna.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

Klicka här för detaljerad specifikation.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02357-51
EAN-kod753759263515
VarumärkeGarmin
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan