• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - 10% på redan sänkta priser!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklockor  Sigma Id.Run, Pulsklocka

Sigma Id.Run, Pulsklocka

Sigma
Sigma Id.Run, Pulsklocka
Sigma Id.Run, Pulsklocka
Beskrivning

Beskrivning

Är löpning din favoritsport? Oavsett om det är en rekreation eller träning för nästa halvmaraton, kommer iD.RUN att följa din löpning. Via GPS visar den exakt data och ger dig en detaljerad utvärdering via DATA CENTER eller via NFC-överföring via SIGMA LINK-appen. Dessutom tillhandahåller iD.RUN en integrerad aktivitetsspårare för daglig motivation. En modern design med en behaglig bärkomfort gör GPS-löparen till en idealisk träningskompis.

Enkel att använda

Driften av iD.RUN är mycket enkel och intuitiv. Var och en av de fyra knapparna har en tydlig funktion. God läsbarhet gör det enkelt att förstå och använda de viktigaste träningsparametrarna och stora ikoner hjälper till att navigera på menyn.

Tryck på "+" och "-" för att gå framåt eller bakåt i menyn eller inom träningsvyerna. Bekräfta med "Enter" och avsluta med "Stop" från menyposten eller från träningen.

Mångfacetterad träningsanalys

ID.RUN erbjuder en varierad träningsutvärdering. Du får insikter om de enskilda träningsenheterna och den månatliga träningsstatistiken på själva klockan. För mer detaljerad analys kan data läsas upp via NFC med en Android-smarttelefon och lagras i SIGMA LINK-appen. Om du ansluter operativsystemet via USB-kabel till DATA CENTER på din PC kan träningsdata utvärderas ännu mer detaljerat.

Integrerad aktivitetsspårning

En aktivitetsspårare är integrerad i iD.RUN för extra motivation. Den dagliga aktivitetsprocenten visas på startskärmen. Den visar stegen, kaloriförbrukningen, avstånd och framstegen på vägen mot dagens mål. De dagliga målen belönas dessutom med pokaler i brons, silver och guld. Aktivitetsspåraren kan också inaktiveras.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerSI24810
EAN-kod4016224248100
VarumärkeSigma
FärgYellow
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan