• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - upp till 80%
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklockor  Garmin Forerunner® 245 Music, Pulsklocka

Garmin Forerunner® 245 Music, Pulsklocka

Beskrivning

Beskrivning

Du sköter löpningen. Forerunner 245 Music sköter tankearbetet. Den lär till och med känna dig, kilometer efter kilometer och låt efter låt. På vår smartwatch med GPS ryms dina favoritlåtar, så att du kan fortsätta röra dig till musiken utan att behöva släpa med dig telefonen. Den registrerar även statistik, samlar in data och får all information om din prestation, löpform, träningshistorik och även dina mål. Allt du behöver göra är att sätta den ena foten framför den andra.

Låt musiken flöda

Om du inte kan springa utan den perfekta spellistan kommer du inte att kunna springa utan Forerunner 245 Music. Synkronisera dina noga skapade spellistor från utvalda musikströmningstjänster1 – som Deezer och Spotify – med klockan och lyssna reklamfritt. Du kan till och med lagra upp till 500 låtar direkt på klockan. Det är enkelt att överföra musik från datorn och sedan köa upp en favoritspellista för enkel lyssning via hörlurar med Bluetooth®-teknik.

Avancerad prestationsanalys

Hur mycket träning är rätt mängd för dig? Med Forerunner 245 Music får du personligt anpassad tränings- och återhämtningsinformation för smartare träningsbeslut, så att du kan förbereda dig inför nästa lopp. Den håller koll på ditt VO2 Max och förstår hur värme och höjd påverkar din prestation. Ju högre VO2 Max, desto bättre prestation kan du förvänta dig, vilket är exakt vad värdet för prestationsförhållande visar. Träningsstatus utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Se hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerobisk träningseffekts- feedback. Återhämtningstiden hjälper dig att maximera fördelarna med dina ansträngningar genom att förutse när du är redo för nästa tuffa utmaning. Du kan även se din totala träningsbelastning som mäter träningsvolymen från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

Fler sätt att träna

Löpning är det du gör, så träna smartare med de verktyg som finns i Garmin Connect vår träningsgrupp online. Skapa egna träningspass eller hämta kostnadsfria träningspass som synkroniseras direkt till klockan. Om du har ett specifikt mål i sikte för nästa 5 km-lopp kan du ta en titt i Garmin Coach. Med vägledning från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassar sig efter dig och dina mål är det ett säkert sätt att nå mållinjen. Som en del av ditt träningsprogram kan det till och med hjälpa dig att förutsäga din tävlingstid. Men om du vill variera dig då? Forerunner 245 Music har också aktivitetsprofiler för cykling, simning i bassäng, inomhusrodd och till och med för att använda crosstrainer eller trappmaskin.

Analysera din löpform

Forerunner 245 Music GPS-smartwatch har också de verktyg du behöver för att förbättra din löpform. Klockan mäter viktiga löpningsdata2 som kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd. Dessa värden är nyckeln till att förstå din form, så att du kan få ut det bästa av varje löprunda och varje tävlingslopp. Din Forerunner 245 Music kan börja mäta de här mätvärdena när du lägger till en kompatibel pulsrem eller den kompakta Running Dynamics Pod, som du snäpper fast direkt på bältet.

Fler sätt att anpassa

Kolla in Connect IQ, där du kan anpassa Forerunner 245 Music genom att hämta appar, widgetar, urtavlor med mera. Det är enkelt och ännu bättre, det är kostnadsfritt. Nya appar läggs till varje dag så att du kan hålla koll på när din Uber kommer, utmana dig själv med appen Strava Relative Effort och till och med använda appen AccuWeather MinuteCast för att ta reda på när det börjar regna.

Håll dig uppkopplad i farten

Med Forerunner 245 Music är det enkelt att springa utan att lämna kvar viktiga smarta funktioner hemma. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ta emot sms, se uppdateringar från sociala medier, e-post och annat direkt på handleden. Med nya säkerhets- och spårningsfunktioner är det enkelt att dela din plats med valda kontakter om du behöver hjälp – manuellt eller automatiskt med inbyggd händelsedetektering, om det behövs. Så sätt på dig skorna och ge dig iväg med lite extra sinnesro.

Dela och tävla

Att synkronisera dina aktiviteter till Garmin Connect är mer än att bara lagra data. Garmin Connect är en blomstrande träningsgrupp där människor på språng kan ansluta sig och tävla genom att vara med i utmaningar, uppmuntra varandras framgångar och även dela sina triumfer via sociala medier. Du har kostnadsfri tillgång till Garmin Connect på webben eller på din smartphone.

Hälsa och avancerad sömnövervakning

I Forerunner 245 Music smartwatch finns verktyg som hjälper dig att hålla koll på ditt allmänna välbefinnande och din nattsömn4. De här verktygen ger viktig information som du kan använda för att maximera träningen. Det är till exempel vår första löparklocka som har en pulsoximetrisensor5. Sensorn vid handleden beräknar blodets syremättnad, som du kan använda för att bedöma hur kroppen absorberar syre – särskilt när du sover. Och för att ge dig en uppfattning om hur du sover mäter Forerunner 245 Music dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt rörelser under natten. Den har även funktioner för stressövervakning under hela dagen för att spåra din hälsa under dagen. Om stressnivån börjar stiga kan du använda timern för avslappnande andning under några minuter, vilket kan hjälpa till att lugna kropp och sinne. För att hjälpa dig att optimera kroppens energi använder energiövervakningen Body Battery™ insamlade data för att när som helst mäta dina energireserver, så att du kan planera din dag för att optimera tiden för aktivitet och vila.

Registrering av menstruation

Förstå din kropp bättre med hjälp av Garmin Connects™ funktion för registrering av menstruationscykel. Använd den för att hålla koll på din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och spara personliga anteckningar. Du får även information om träning och kost under varje fas av den aktuella cykeln. Med Connect IQ™-appen6 får du cykeluppdateringar direkt på handleden – inklusive påminnelser då det är dags för mens, cykelinformation och registrerade symptom för dagen.

1Kräver premiumabonnemang hos en musiktjänst från tredje part

2När den används med övervakarna Running Dynamics Pod, HRM-Run™ eller HRM-Tri™ (säljs separat)

3När den är ihopparad med en kompatibel smartphone

4Noggrannhet för aktivitetsmätning

5Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder

6Kompatibla enheter: Forerunner® 945, Forerunner 645, Forerunner 645 Music, Forerunner 245, Forerunner 245 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music och fēnix 5 Plus-serien. Kompatibla enheter som kommer snart: fēnix® 5-serien, fēnix Chronos och Forerunner 935

Innehåller

  • Forerunner 245
  • MusicLaddnings-/datakabel
    Dokumentation

KOMPATIBLA ENHETER

KOMPATIBLA ENHETER
Varia-cykellampor
Varia-cykelradar
Varia-pannlampa

KOMPATIBLA ENHETER
VIRB 360
VIRB Ultra 30

KOMPATIBLA ENHETER
Varia™ RTL511
Varia™-cykellampor
Varia™-cykelradar
Varia™ UT800 Smart Pannlampa

KOMPATIBLA ENHETER
VIRB® 360
VIRB® Ultra 30 

 

 

 

 

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer010-02120-32
EAN-kod753759217235
VarumärkeGarmin
FärgTurkos
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan