• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
PÅSKREA!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklockor  Garmin Forerunner® 955 Solar

Garmin Forerunner® 955 Solar

Garmin
-11%
Garmin Forerunner® 955 Solar
Garmin Forerunner® 955 SolarGarmin Forerunner® 955 SolarGarmin Forerunner® 955 Solar
Beskrivning

Beskrivning

PRESTERA BÄTTRE

Vill du prestera bättre? Se till att ha denna lätta smartwatch på handleden. Träna hårt och prestera ditt allra bästa med Power Glass™ solenergiladdning som förlänger batteriets livslängd.

  • Få upp till 20 dagars batteritid i smartwatchläge1 för en komplett bild av din hälsa – från sömn till träning.
  • Utnyttja solens kraft och få upp till 49 timmars batteritid i GPS-läge med solenergiladdning2.
  • Svep mellan statistik och kartor med en ny, responsiv pekskärm.
  • Spring alla rutter med självförtroende med hjälp av en träningsklocka med inbyggda kartor i fullfärg och multi-band GPS.
  • Ha koll på när du är redo för en produktiv session med funktionen Training Readiness.
  • Planera din strategi med dagliga föreslagna träningspass, baninformation och mycket mer på tävlingswidgeten.

SOLCELLSDRIVET BATTERI

Få upp till 20 dagars batteritid i smartwatchläge med solenergiladdning1. I GPS-läge får du upp till 42 timmar och upp till 49 timmar med solenergiladdning2. Med UltraTrac™-läget får du ända upp till 110 timmar med solenergiladdning2.

PEKSKÄRM OCH KNAPPAR

Klicka eller svep mellan kartor och statistik med traditionella knappar eller en ny, responsiv pekskärm.

FÖR DIG SOM VILL LÄNGRE

Med vår smartwatch Forerunner 955, som bara väger 52 gram, känns dina fötter lätta och kroppen avslappnad.

TRAINING READINESS

Från det ögonblick du vaknar får du poäng som visar hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och ännu mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.

MORGONRAPPORT

Få en översikt över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status, training readiness och en väderprognos. Du kan även anpassa rapporten så att den visar vad du vill se.

HRV-STATUS

Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.

TÄVLINGSWIDGET

Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestationer.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i Garmin Connect™.

GARMIN COACH

Kostnadsfria, anpassningsbara träningsprogram omfattar program för 5 km, 10 km och halvmaraton, med vägledning från expertcoacher som anpassar sig till dig och dina mål.

LÖPKRAFT

Få en kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller pulsmätaren HRM-Pro™.

UTHÅLLIGHET I REALTID

Använd dessa data till att hålla koll på och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löprundan eller cykelrundan.

LÖPDYNAMIK

När du använder en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro-pulsmätare mäter Forerunner 955 avgörande löpdata som kadens, steglängd, markkontakttid samt balans och mycket mer.

TRÄNINGSSTATUS

Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina prestationer får du en enkel inblick i din totala ansträngning och vet om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.

INTENSIV BELASTNING

Jämför intensiteten i dina senaste träningspass med det optimala intervallet för att förbättra din kondition och träningshistorik.

TRÄNINGSEFFEKT

Se hur dina träningspass påverkar din uthållighet, fart och kraft med aerobisk och anaerob träningseffekt. feedback.

PACEPRO™

PacePro är en funktion som hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

ÅTERHÄMTNINGSTID

Få reda på hur länge du behöver återhämta dig innan nästa högintensiva träningspass baserat på din senaste träning samt allmän stress, sömn och dagliga aktiviteter utöver träning.

VO2-MAX

Träna smartare med VO2 max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det här mätvärdet tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

PRESTATIONSFÖRHÅLLANDE

Få en analys av tempo, puls och pulsvariabilitet medan du springer för att få en utvärdering i realtid av din aktuella förmåga att prestera.

SYNKRONISERA TRÄNINGSPLANER

Hämta dina program för inomhus- och utomhusträning från appen Garmin Connect™ eller synkronisera smidigt med din Forerunner från andra plattformar, såsom TrainingPeaks® och TrainerRoad.

INBYGGDA SPORTAPPAR

Variera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, triathlon, simning i simbassäng och öppet vatten, banlöpning och mycket mer. Under tävlingar och brickpass kan du byta sport med en knapptryckning.

FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT

Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp. Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.

STÖD FÖR FLERA SATELLITSYSTEM

Få åtkomst till flera globala satellitnavigeringssystem och få åtkomst till flera frekvenser som skickas av navigeringssatelliter för bättre noggrannhet i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte når in – vilket ger dig överlägsen noggrannhet för hur långt och hur snabbt du har sprungit – även i krävande miljöer.

KARTOR I FULLFÄRG

Oavsett om du springer längs stadens gator eller cyklar på överväxta skogsleder har Forerunner 955 inbyggda kartor i fullfärg som hjälper dig att hålla dig på rätt spår.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING

Följ en bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning, som meddelar dig i förväg när nästa sväng kommer.

ROUND-TRIP ROUTING

Med Trendline™-ruttdragning efter popularitet är det enkelt att hitta de bästa lokala stigarna. Ange bara önskad distans så föreslår Forerunner 955 banor som tar dig tillbaka till startpunkten.

LÄNGRE FRAM

Få en snabb överblick över intressanta platser längs banan. Dessutom kan du visa prestationsdata, mellantider och distans/höjd – plus en sammanfattning av viktiga kontrollpunkter som kommer.

CLIMBPRO

Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER

Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för hjälp och händelsedetektering3 din plats till nödsituationskontakterna. Händelsedetektering är aktiverad som standard endast för vissa aktivitetsprofiler.

BANOR

Skapa eller hitta befintliga banor i Garmin Connect-appen så att du aldrig får slut på platser att springa på. Du kan också planera dem på andra plattformar som Strava och Komoot och sedan automatiskt synkronisera dem med din Forerunner-smartwatch.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Klockan mäter kontinuerligt din puls4 med vår senaste generations pulsmätare och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™

Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila4.

FÖRBÄTTRAD SÖMNREGISTRERING OCH SÖMNRESULTAT

Förstå hur kroppen återhämtar sig och gör dig redo för träning med vår förbättrade sömnregistrering. När du vaknar får du ett sömnresultat, en sammanställning av dina sömnstadier, pulsoximetri5 och andning, tillsammans med detaljerad information för bättre sömnkvalitet.

PULSE OX-SENSOR

Pulsoximetrisensorn5 på handleden övervakar blodets syrgasmättnadsnivåer för att stödja avancerad sömnövervakning och höjdacklimatisering.

HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR

Använd Garmin Connect-appen för att spåra din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med se och logga uppgifter på handleden med en speciell app för menscykelregistrering.

HEALTH SNAPSHOT™

Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls4, pulsvariabilitet, pulsoximetri5, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect™-appen på din kompatibel smartphone för att dela.

MUSIK PÅ HANDLEDEN

Du kan hämta upp till 500 låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™

Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen6 Garmin Pay, för deltagande leverantörer.

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är hopparad med en Apple® eller Android™ smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android-telefon.

STYR DIN SMARTA TRAINER

Styr din Tacx® Smart Trainer via ANT+®-teknik för bansimulering, automatiska motståndsändringar och träningsuppmaningar när du använder banor eller träningspass från klockan.

GARMIN CONNECT-APPEN

Se din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla mot vänner, registrera dig för utmaningar få utmärkelser med mera, allt i en kostnadsfri app utan abonnemang.

CONNECT IQ™

Lägg till urtavlor, datafält och appar till din ihopparade klocka från Connect IQ-appen som du hämtat till din kompatibla smartphone.

Innehåll

  • Forerunner® 955 Solar multisportklocka
  • Laddnings-/datakabel
  • Dokumentation

1 Vid användning hela dagen med 3 timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux.
2 Förutsätter kontinuerlig användning under hela perioden i förhållanden med 50 000 lux.
3 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
4 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
5 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
6 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande på Garmin.com/GarminPay/banks.
TrainingPeaks® är ett registrerat varumärke som tillhör Peaksware, LLC. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02638-20
EAN-kod-
VarumärkeGarmin
Färg-
[No translation] ?

Toppsäljare

Bollar 3 för 2
RS Black Edition, Tennisbollar
FÖRHANDSBOKA IDAG!
-33% RS Black Edition - Låda (18 rör)
1 439 kr
2 159 kr
Kampanj
Titan LIFE Kettlebell Plastic, Kettlebells
fr. 61 kr
199 kr
Kampanj
Tengo Mystery Box Skor
129 kr
  • 35
  • 36
  • 37
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness Gummiklädd Skiva Deluxe, Viktskiva Gummerad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan