Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperOktober! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Yonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), Tennisracket

Yonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), Tennisracket

Yonex
-48%
Yonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), Tennisracket
Yonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), TennisracketYonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), TennisracketYonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G), Tennisracket
Beskrivning

Beskrivning

Den lätta varianten av Vcore 98 är ett superbra för junioren eller motionären som vill ha ett lätt racket i absolut toppklass. Lättmanövrerat och lättspelat  dessutom med extremt mycket spin och bra känsla.

Vcore ger mer spin än någonsin. Detta är det mest spin producerande racket som yonex någonsin har producerat. Tennisen utvecklas snabbt, och dagens spelare måste kunna slå genomträngande, höga spinnbollar för att förvandla försvar till attack. Yonex har i VCORE serien utvecklat ny teknik och uppgraderingar med "Aero Trench", "Liner Tech" och en förbättrad och ännu mer spinnvänlig, aerodynamisk ram. Genom att undersöka toppidrottarnas spel utvecklade Yonex ett unikt svinganalyssystem för att identifiera sätt att maximera spinnpotentialen. Aero Fins och den nya Aero Trench-kombinationen används för att producera en snabb, aerodynamisk racket, vilket möjliggör enkel åtkomst till otroligt spin.  Dessutom ger de ny exklusiva Liner Tech-grommets ännu mer spinpotential, Liner tech-grommets främjar strängrarnas rörelse och snapback, vilket gör att spelare får ännu mer spin på bollen.

Namd grafit i halsen på racket ger också mer vridmoment och flex för ökad spinnpotential. NAMD, som är ett unikt flexibelt kolmaterial används på strategiska platser i racketen för att förbättra känslan och maximera farten och kraften till bollen. 

Träffyta: 98 inch²

Vikt: 285 gram 

Greppstorlek: G2, 3, 4 

Längd: 685 mm/27.0 inch 

Ramprofil (min/max): 22.0 mm/22.0 mm/21.0 mm 

Balans: 325 mm

Material: H.M. Graphite, NANOMETRIC XT, Namd 

Färg: Galaxy Black 

Strängningsmönster: 16/19 

Made in: JAPAN

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer18VC98YX-LG1
VarumärkeYonex
Nivå-
Viktgrupp276-290 g
Form98 sq.inch
Strängningsmönster16/19
Egenskaper-
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan