Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperSeptember! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Yonex Ezone 100L Limited Edition, Tennisracket

Yonex Ezone 100L Limited Edition, Tennisracket

Yonex
-20%
Yonex Ezone 100L Limited Edition, Tennisracket
Yonex Ezone 100L Limited Edition, Tennisracket
Beskrivning

Beskrivning

Storslagna EZONE 100L nu i limiterad upplaga!

Racket för ambitiösa och duktiga spelare som vill dominera med kraft och kontroll. Mycket komfortabel rack som dessutom är snäll mot armen. 

Ezone 100L är ett optimalt racket för spelare som vill ha maximal power i kombination med perfekt komfort. Passar alla som vill ha hög fart i slagen från toppspelare på ATP touren till motionären som bara nöjer sig med det bästa.Den nya EZONE uppnår optimal kraft och komfort genom nya tvärsnitt, en exakt ramkonstruktion som är bredare vid klockan 3 och 9, och Vibration Dampening Mesh (VDM) i greppet för att filtrera bort oönskade vibrationer. Genom att variera vinklarna på den aerodynamiskt formade ramen har ramen en mjukare, mer bekväm känsla vid bollträff.  Liner Tech är integrerat i hela racketen för att optimera kraften och kontrollen. Genom att borra rakt in i ramens struktur, hålls senan vidsträckt och vilar mjukt mot grommets. Detta unika tillvägagångssättet resulterar i att mitten av strängbädden är tätare för extra kontroll, medan de yttre områdena är bredare för mer kraft och komfort. För första gången inom sportvaruindustrin används, M40X2 grafit - hög hållfasthet, hög elastisk grafit finns i Y-delen mellan grepp och rackethuvud på racket för att förbättra ramstabiliteten och flexen.  Det ger den önskvärda kombinationen av kraft och flex med en mjuk känsla uppnås, vilket resulterar i 2,5% högre bollhastighet och 7,9% högre vibrationsdämpning (*).  Två faldiga Grand Slam-mästaren Naomi Osaka (JPN) och Nick Kyrgios (AUS) kommer att debutera med sina nya EZONE i början av januari för att starta upp säsongen 2020. 
(*) Jämfört med nuvarande EZONE, Testat av Yonex. Torayca® M40X är nästa generationens kolfiber utvecklad av Toray Industries, Inc.
INNOVATION
- Förbättrad Sweet Spot. En ny ramform som är bredare vid klockan 3 och 9 för skapar den största sweetspoten i EZONES-historia.  Ny Aero-formad ram För en mjuk, behaglig känsla.- M40X Ger mer power och en mer flexibel ram.- Oval Pressed Shaft (OPS) Ökad spin och kontroll. 
- Liner Tech För förbättrad kraft och komfort Raka hålgummier förlänger strängarna för att optimera kraft och komfort på off-center-bilder. Vibration Dampening Mesh (VDM) För extra touch och precision. Ett stretchigt nätmaterial lindas runt grafiten inom greppet för att filtrera bort oönskade vibrationer.

Specifikationer

Vikt: 285 Gram

Strängningsmönster: 16/19 

Träffyta: 100 sq inch

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer06EZ3NOYX
EAN-kod4550086816652
VarumärkeYonex
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
Viktgrupp276-290 g
Form100 sq.inch
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan