• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - fynda upp till 80%
Tillbaka
Home  Kläder  Padelkläder & tenniskläder herr  T-shirt herr  Wilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herr

Wilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herr

Wilson
Wilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herr
Wilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herrWilson M Players Seamless Crew 2.0 Br Wt, Padel- och tennis T-shirt herr
Beskrivning

Beskrivning

The Player's Seamless Crew inspirerades av en pitchers nödvändiga rörelseomfång på kullen, och tillämpar den insikten på alla prestationsaktiviteter du kan stöta på. Vi riktar in oss på överkroppen med detta plaggs sadel-raglanaxel, vilket förhindrar skav i de där rörliga beröringspunkterna, men också teknisk ventilation på samma ställen för maximalt luftflöde där du känner som mest värme.

Missa aldrig en matchup med denna t-shirt, designad för full rörelseomfång i din överkropp och konstruerad ventilation i samma områden med hög svett.

Anti-lukt: Enkelt uttryckt: du kommer inte att stinka. Vårt Anti-Odor-tyg är behandlat med en finish som stoppar förökningen av luktframkallande bakterier och på så sätt förhindrar att dina kläder luktar. För när du ser så här bra ut kommer du att vilja lämna den på så länge som möjligt.

Snabbtorkande: Föreställ dig att en enda droppe fukt träffar ytan på ett av våra snabbtorkande föremål. Med antingen en topisk, inneboende eller tygbehandling applicerad kommer fukten att spridas ut över ytan så att mer luft kan tränga in - vilket gör att fukten avdunstar snabbare och plagget torkar snabbare. Du bör vara i poolen; poolen ska inte vara på dig.

Enkelt uttryckt: du kommer inte att stinka. Vårt Anti-Odor-tyg är behandlat med en finish som stoppar förökningen av luktframkallande bakterier och på så sätt förhindrar att dina kläder luktar. För när du ser så här bra ut kommer du att vilja lämna den på så länge som möjligt.

  • Atletisk passform
  • 100 % nylon
  • Anti-lukt
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGW91M311102WWTAL
EAN-kod-
VarumärkeWilson
Storlek-
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan