• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - fynda upp till 80%
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor Herr

Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor Herr

Asics
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor Herr
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor HerrAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel White, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

Tennisskon GEL-RESOLUTION™ 8 främjar ett lyhört steg med en känsla som ligger nära banan.

FLEXION FIT™-överdelen ger formpassande stöd med integrationen av DYNAWALL™-teknologi, som ger extra mellanfotsstabilitet under sidorörelser och täckning från kust till kust. Genom att implementera en vridmomentkontrollfunktion i hälräknaren är den här skon också designad för att bibehålla en låst känsla under snabba övergångar.

Med GEL™-teknik dämpning i hälen och mellanfoten, hjälper denna sko till att minska effekten av stötar från abrupt stop and go-rörelser på banan. Dessutom innehåller modellen också en AHAR™-blandning i yttersulan som fungerar tillsammans med PGUARD™-tåskyddet för att öka greppet på banan och minska det totala slitaget.

GEL-RESOLUTION™ 8-tennisskon skapar en snabbare respons med en naturlig känsla av att vara nära marken och hjälper dig att närma dig dina matcher med självförtroende.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG1041A-079-101-40,5
EAN-kod-
VarumärkeAsics
Skostorlek-
Underlag 

Underlag

Clay-, allcourt- och hybridtennisskor skiljer sig från varandra i hur de är utformade för att fungera på olika underlag på tennisbanan.

Clay-tennisskor är utformade för att ge bättre grepp och stabilitet på grusbanor. De har vanligtvis en grov sula som hjälper till att greppa underlaget och förhindra halkning. De har också en mjukare sula som absorberar stötar och ger mer komfort på den mjuka underlaget.

Allcourt-tennisskor är utformade för att fungera på en mängd olika underlag, inklusive grus, gräs och hardcourt. De har vanligtvis en något slätare sula än clay-tennisskor och ger fortfarande stabilitet och stötdämpning.

Hybrid-tennisskor är utformade för spelare som rör sig mellan olika typer av underlag och behöver en sko som fungerar på både grus och hardcourt. Dessa skor har vanligtvis en sula som är något mer grov än allcourt-tennisskor men inte lika grov som clay-tennisskor.
Allcourt
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan