Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Skor  Padelskor  Padelskor Herr  Nox At10 Padel, Padelskor Herr

Nox At10 Padel, Padelskor Herr

Nox
-25%
Nox At10 Padel, Padelskor Herr
Nox At10 Padel, Padelskor HerrNox At10 Padel, Padelskor HerrNox At10 Padel, Padelskor HerrNox At10 Padel, Padelskor HerrNox At10 Padel, Padelskor Herr
Beskrivning

Beskrivning

Padelsko 100% tillverkad specifikt för padel!

Det spanska padelmärket Nox har sedan länge tillverkat racket och utrustning för padel i högsta kvalité. Nu släpper man även deras allra första padelskor vilket i sig är ett stort 'statement'. Dessa skor är 100% tillverkade för padel och används av världsstjärnor som Miguel Lamperti, Agustin Tapia och systrarna Sánchez Alayeto på WPT-touren.

Skillnaden på denna sko och Nox AT10 Luxury är att man jobbar med en vanlig plös på denna padelsko medan Luxury-modellen har en strumpfunktion för ökad komfort. Det här är en preferensfråga dock.

Dessa padelskor är framtagna för att reducera risken för skador och ge förutsättningar till optimala rörelser och smidighet på padelbanan. Alla skor från Nox är certifierade av det spanska laboratoriet Footwear Technology Centre INESCOP som ökar deras trovärdighet och kunskap i att utveckla padelskor.

AT10 är en påkostad padelsko som är fullproppad med exklusiva teknologier från Nox så som:

AGG
Advanced Gravity Geometry technology - hälen är aningen upphöjd för att du som spelare alltid ska vara på tå och redo för snabba rörelser som är vanligt i padel. Denna uppbyggnad ska även göra att risken för muskelskador minimeras avsevärt.

LATERAL SUPPORT
Större stabilitet tack vare LATERAL SUPPORT-teknologin som är en teknologi som ger bättre kontakt mellan sulan och mattan samt minimerar risken för skador vid sidoförflyttningar som du ofta gör i padel. 

Optimal GRIP
Sulan kombinerar fiskbensmönster med små dubbar för att erbjuda perfekt grepp både på banor med mycket sand men även på det nya mondogräset. En så kallad hybridsula. 

AbraXone
AbraXone är en teknologi som gör skon mer vridstyv för bättre stabilitet och flex. 

Ortholite® insole
Förstärkning för mer stabilitet, stöd och komfort.

Vi rekommenderar NOX första kollektion av skor starkt och vi anser att dem redan slagit sig in bland dem bästa tillverkarna. 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGAT101-40
EAN-kod8436567659481
VarumärkeNox
Skostorlek40
TypAllcourt, Clay, Hybrid
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan