Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Badminton  Badmintonracket  Yonex Nanoflare Drive, Badmintonracket

Yonex Nanoflare Drive, Badmintonracket

Yonex
-38%
Yonex Nanoflare Drive, Badmintonracket
Yonex Nanoflare Drive, Badmintonracket
Beskrivning

Beskrivning

Även om många spelare runt om i världen föredrar känsla och enkel manövrering av ett huvudlätt racket, har det funnits en nackdel - att man har fått offra bollhastigheten och kraften som man får av ett huvudtungt racket. Yonex har vänt upp och ner på den motsägelsen med den nya NANOFLARE-serien som är en huvudlätt racket-serie byggd med unik teknik och konstruktion som hjälper spelare att inte bara spela snyggt utan också uppnå ökad bollacceleration som gör att de kan slå bollen djupt in på motståndares planhalva.  För att uppnå detta skapade designers och ingenjörer på Yonex en helt ny ramdesign. 

NANOFLARE serien är de första racketen som använder Sonic Flare System-designen, för att skapa en stabil men mycket explosiv ram. Genom att designa en mycket aerodimensionell form byggd för att komprimera och ge snapback kunde de förverkliga ett racket för spelare som kräver snabbhet i svingen, men också med kraft som inte förut har varit möjligt med ett huvudlätt racket. Detta resulterar också i en större träffkänsla och mindre påverkan på spelarens arm.

Med NANOFLARE DRIVE får du ett läckert badmintonracket som är lättspelat och som ger dig kontroll, dessa egenskaper ihop med sin låga vikt gör det till ett perfekt racket för nybörjaren och juniorer som ska spela med sitt första fulllängdsracket.

Racketen är strängad vid leverans.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGR20NFDRP/BK4UG4
EAN-kod4550086547983
VarumärkeYonex
NivåMotionär, Nybörjare
[No translation] ?

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan