• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Spana in sommarens tennisnyheter
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Wilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, Tennisracket

Wilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, Tennisracket

Wilson
Wilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, Tennisracket
Wilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, TennisracketWilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, TennisracketWilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, TennisracketWilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, TennisracketWilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, TennisracketWilson Clash 100 V2 Roland Garros 2023, Tennisracket
Beskrivning

Beskrivning

Detta Wilson-tennisracket tar spelbarheten hos vår Clash 100 v2 och blandar den med en design inspirerad av den största tennisturneringen på lerbanan i världen. Clash 100 Roland Garros erbjuder flexibilitet och stabilitet tack vare den patenterade FORTYFIVE°-konstruktionen. Vi rekonstruerade spetsen på bågen, sträckte ut sweet spot och förbättrade stabiliteten högre upp i strängbädden. Resultatet? Ett fantastiskt allroundracket med mycket stil.

  • Parallell Drilling: En mer konsekvent och förlåtande strängbäddsrespons som tillhandahålls av Parallel Drilling.
  • Vertikal böjning: Denna racket är byggd för spelare med en modernare, vertikal sving, som använder vertikal böjning för att ge ökad uppehållstid på strängbädden.
  • Horisontell böjning: Racketramen böjs horisontellt för branschledande flexibilitet för bättre kontroll på horisontella gungor.
  • Torsionsböjning: Proprietär kolkartering ger vridböjning och stabiliserar ramflexibiliteten för träffar som är utanför mitten.
  • FORTYFIVE°: Patentskyddad ramupplägg som ger en förhöjd känsla av anknytning till bollen. Materialet ökar både stabilitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med ditt slag.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGWR127811U2
EAN-kod-
VarumärkeWilson
NivåMotionär
Strängningsmönster 

Strängningsmönster

Strängningsmönster på en tennisracket är det mönster som tränna är strängade i. Det påverkar bollens rebound, kontroll och spin samt spelarens komfort. Det finns en mängd olika strängningsmönster som används för tennisracketar, men de vanligaste inkluderar:

Traditionellt mönster: Detta mönster är vanligtvis en 16x19 eller 18x20 konfiguration, vilket innebär att det finns 16 eller 18 trådar på varje långsida och 19 eller 20 trådar på varje kortsida.

Öppet mönster: Detta mönster har ett större mellanrum mellan tränna och tillåter mer spin och kraft på bollen. Öppna mönster inkluderar 16x15, 16x16 och 18x16.

Tight mönster: Detta mönster har ett mindre mellanrum mellan tränna och ger bättre kontroll över bollen. Tighta mönster inkluderar 20x20 och 18x20.

Det är viktigt att notera att valet av strängningsmönster är subjektivt och beror på spelarens personliga preferenser och spelstil. Spelare kan också experimentera med olika strängningsmönster för att hitta det mönster som fungerar bäst för dem. Det är också viktigt att förstå att strängningsspänningen påverkar racketens prestanda, så det är viktigt att stränga racketen enligt tillverkarens rekommendationer och att regelbundet kontrollera spänningen.
16x19
EgenskaperAllround
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan