• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Wilson Blade 104 V8.0, Tennisracket

Wilson Blade 104 V8.0, Tennisracket

Wilson
Wilson Blade 104 V8.0, Tennisracket
Wilson Blade 104 V8.0, TennisracketWilson Blade 104 V8.0, TennisracketWilson Blade 104 V8.0, TennisracketWilson Blade 104 V8.0, TennisracketWilson Blade 104 V8.0, Tennisracket
Beskrivning

Beskrivning

Det nya Blade 104 V8 är ett perfekt racket för spelaren som söker ett lättspelat racket med stort fokus på sweet spot och kontroll. Racketen blandar lätt tillgänglig fart, förlåtande egenskaper med flexibilitet, stabilitet och inspirerande design. En dynamisk, färg skiftande elastisk design. Nya innovationer är bland annat FORTYFIVE och DirectConnect, två teknologier som kombinerar ultimat känsla med förstärkt stabilitet för den moderna, vertikala svingen som dem flesta spelare använder sig av idag. Racketen har den största träffytan i Blade-serien och kommer därför med en väldigt generös sweet spot. 

Specifikationer
Head (sq cm)671
Head (sq in)104
Length (cm)69.85
Length (in)27.5
String Pattern16X19
Strung balance (cm)33
Strung balance (pts)-6
Strung weight (grams)306.17
Strung weight (ounces)10.8
Taper System (mm)22 MM FB
Unstrung balance (cm)32
Unstrung balance (pts)-9
Unstrung weight (grams)290
Unstrung weight (ounces)10.23

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGWR079111U1
EAN-kod-
VarumärkeWilson
Storlek-
NivåNybörjare, Motionär
Viktgrupp 

Viktgrupp

Här är några allmänna riktlinjer som kan hjälpa till att välja en lämplig vikt på ett tennisracket:

Lätt racket: En racket med en vikt på runt 270-300 gram är lätt och lämplig för spelare som söker snabbhet och enkelhet att slå med.

Medelviktig racket: En racket med en vikt på runt 300-340 gram är en bra allround-option för många spelare. Denna viktkategori erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll.

Tung racket: En racket med en vikt på mer än 340 gram är en tung racket och är lämplig för spelare som söker maximal kraft och stabilitet vid slagen.

Det är viktigt att notera att vikten på ett racket också påverkas av andra faktorer, såsom formen på head size, strängningsmönster, material och andra specifikationer. Så det är alltid bäst att prova flera racketar för att hitta den med den rätta vikten för en persons färdigheter och stil.
276-290 g
Form102-107 sq.inch
Strängningsmönster 

Strängningsmönster

Strängningsmönster på en tennisracket är det mönster som tränna är strängade i. Det påverkar bollens rebound, kontroll och spin samt spelarens komfort. Det finns en mängd olika strängningsmönster som används för tennisracketar, men de vanligaste inkluderar:

Traditionellt mönster: Detta mönster är vanligtvis en 16x19 eller 18x20 konfiguration, vilket innebär att det finns 16 eller 18 trådar på varje långsida och 19 eller 20 trådar på varje kortsida.

Öppet mönster: Detta mönster har ett större mellanrum mellan tränna och tillåter mer spin och kraft på bollen. Öppna mönster inkluderar 16x15, 16x16 och 18x16.

Tight mönster: Detta mönster har ett mindre mellanrum mellan tränna och ger bättre kontroll över bollen. Tighta mönster inkluderar 20x20 och 18x20.

Det är viktigt att notera att valet av strängningsmönster är subjektivt och beror på spelarens personliga preferenser och spelstil. Spelare kan också experimentera med olika strängningsmönster för att hitta det mönster som fungerar bäst för dem. Det är också viktigt att förstå att strängningsspänningen påverkar racketens prestanda, så det är viktigt att stränga racketen enligt tillverkarens rekommendationer och att regelbundet kontrollera spänningen.
16x19
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan