• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - upp till 80%
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Link Coder, Padelracket

Link Coder, Padelracket

Link
-79%
Link Coder, Padelracket
Link Coder, PadelracketLink Coder, PadelracketLink Coder, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Link Padel är här - ett nytt varumärke som revolutionerar padel med innovativa teknologier och toppkvalité. Link har ideologin att ta det bästa från dem bästa och sätta samman detta i racketar som kan förgylla spelare på alla nivåer, med noggrant utvalda målsättningar med varje modell. 

Link Coder är en toppmodell från Link avsedd för spelare på en hyfsat hög nivå - till en väldigt hög nivå som föredrar ett lättmanövrerat toppracket, med bra tyngd, kraft och respons i träffen. 

Link Coder kommer med en Graphene yta i 12K som är ett exklusivt typ av kolfiber som är bättre på att absorbera och reducera vibrationer i träffen. Detta gör racket till ett bra val för den deffensiva spelaren som söker en hårdare kärna för mer respons och kontroll. 

Coder är ett racket som riktar sig till en bred mängd spelare. Det är ett droppformat racket med en medel-balans vilket innebär att du får de förlåtande fördelarna som ett runt racket ger samtidigt som du får en lite högre balans för att öka din kraft och och tyngd i de offensiva slagen. 

Kärnan består av två olika densiteter och typer, för att ge dig ett flexibelt och anpassat racket som justerar styvhet och känsla beroende på typen av slag du utför. Ytterst har vi ett vitt EVA skum som ger dig en fin touch och känsla i det långsamma spelet som tillåter dig att komfortabelt anpassa dina lobbar, stoppbollar och placeringar. Det innersta materialet, Black EVA 30 ger dig en hårdare träff i det snabba spelet som ger dig grymt försvar framme vid nät och tillåter dig att slå ut bollen ur buren enkelt. 

FC Carbon Tube teknologin är ett nytt sätt att skydda ramen på med ett hårdare typ av kolfiber på ramen av racket. Vi rekommenderar dock att du fortfarande använder ett ramskydd för att öka hållbarheten ännu mer. 

Racket kommer med struktur på träffytan i form av en sandpappersliknande yta för ökad spinn och effekt i bollen.

Ett spännande racket från ett nytt, fräscht varumärke med ambitionen att etablera sig snabbt och stadigt på marknaden.  

Specifikationer

  • Form: Rund/Dropp
  • Balans: Medel/Hög
  • Vikt: 360-375 Gram 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGcoder
EAN-kod0794775428243
VarumärkeLink
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Dropp
ViktgruppMedel
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan