• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Spana in sommarens tennisnyheter
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Oxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, Padelracket

Oxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, Padelracket

Oxdog
Oxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, Padelracket
Oxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, PadelracketOxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, PadelracketOxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, PadelracketOxdog Ultimate Tour Hes-Carbon Silentspeed 3D DM, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

The Ultimate Collection

Oxdogs innovativa diamantformade padelracketar.

Den perfekta kombinationen av ny teknologi och funktionalitet som kommer ta din prestation till nästa nivå.

PowerRibs på ovandelen av racketen för maximal kraft och balans. DSH förbättrar spelvänligheten även utanför sweet-spoten. RBS med två avtagbara rostfria vikter som gör det möjligt att anpassa vikten efter vad du själv tycker är bekvämt.

Vibradampfiber i mitten av handtaget för att absorbera vibrationer, fyra silikoninlägg (avtagbara) för extra skydd mot vibrationer och en tvåvägs konstruktion med PU-topplager för högsta klibbighet, präglad yta för maximalt grepp och perforering för svettupptagning.

Vibradampen minskar stressen på din handled, armbåge och axel. HES-Carbon som reagerar snabbare och överför energi till fart/kraft och även ökar hållbarheten på racketen och maximalt grepp och perforering för svettupptagning.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG8231512
EAN-kod7340151631559
VarumärkeOxdog
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Diamant
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
BalansMellan
EgenskaperKontroll, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan