• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Wilson Bela Elite Padel, Padelracket

Wilson Bela Elite Padel, Padelracket

Wilson
Wilson Bela Elite Padel, Padelracket
Wilson Bela Elite Padel, PadelracketWilson Bela Elite Padel, PadelracketWilson Bela Elite Padel, PadelracketWilson Bela Elite Padel, PadelracketWilson Bela Elite Padel, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Bela Elite är äntligen här!

Bela Elite är ett diamantformat racket som ger spelaren fantastiskt kraft och precision. Detta är ett hög kvalitativt racket för spelaren som inte nöjer sig med något förutom det bästa. Det här är även det lättaste racket i Fernando Belasteguins kollektion med Wilson som gör det alltmer lättmanövrerat och snällt mot armbågen. 

Kärnan i Bela Elite är även lite mjukare än i Bela Pro vilket i sin tur ökar komforten och minskar risken för skador. Ytan på racket är strukturerat vilket ökar effekten och spinnen i träffarna. Ytan har även Fernando Belasteguins signatur skriven. 

På handledsremmen finner du även det kända citatet skrivet av Belas dotter översatt från spanska som lyder 'A Belasteguin Never Gives Up' som kännetecknar Belas kamp mot sina skador. 

Bela Elite är ett racket som passar dig som vill ha ett topptungt racket med massor av kraft och explosivitet men som helst undviker att påfresta armbåge och handled. 

Specifikationer

Balans: Medel

Form: Diamant

Vikt: 360 Gram

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGWR065611U2
EAN-kod97512463874
VarumärkeWilson
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Diamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan