Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Varlion Avant Difusor Carbon Black, Padelracket

Varlion Avant Difusor Carbon Black, Padelracket

Varlion
-25%
Varlion Avant Difusor Carbon Black, Padelracket
Varlion Avant Difusor Carbon Black, PadelracketVarlion Avant Difusor Carbon Black, PadelracketVarlion Avant Difusor Carbon Black, PadelracketVarlion Avant Difusor Carbon Black, PadelracketVarlion Avant Difusor Carbon Black, PadelracketVarlion Avant Difusor Carbon Black, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Nya kollektionen är här och Varlion fortsätter vara ledande i innovationen. Här har vi deras nya Black Serie som är en toppserie med dem bästa teknologierna och materialen tillgängliga. 

Avant Difusor Black Carbon är deras droppformade modell i serien och är därför mer riktad mot den mer offensiva spelaren som söker mycket kraft i sitt spel. Med dess 'bidirectional' kolfiber och Hypersoft Foam foam i hård densitet, laminerad i både glasfiber för en mjukare touch i kolfiber för en stabil känsla, får du grym precision i varje slag. 

Varje material har Varlions exklusiva VAR-FLEX epoxy resin för maximum elastitet och styrka. Detta ökar hållbarheten i materialet och är anledningen till varför Varlion är ett. av våra främsta märken när det kommer till kvalité och hållbarhet. 

 

Avant Difusor Black Carbon inkluderar även ett ramskydd som är 100% optimerat för racketen som kallas Hexagon Bumper som har flera fördelar. Den främsta är att den skyddar racketen mot stötar och träffar i glas och golv. Eftersom ramskyddet är anpassat helt efter ramen så agerar det också som en anti-vibrator.

Wings Diffuser teknologin är en aerodynamisk funktion i rackethalsen som ökar lufthastigheten med 27% ytterligare gentemot föregående modell. Detta gör racket otroligt komfortabelt och snabbt.  

Ett racket i världsklass för den kräsna spelaren som söker ett flexibelt racket med många styrkor och få svagheter samt vill ta del av dem främsta teknologierna och innovationerna som du kan finna i ett padelracket.

Specifikationer 

Form: Dropp

Balans: Medel

Vikt: 350-370 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGV2201040851OS
EAN-kod8401001243809
VarumärkeVarlion
FormDropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppLätt, Medel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan