• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - fynda upp till 80%
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Techton Of Sweden Stockholm, Padelracket

Techton Of Sweden Stockholm, Padelracket

Techton Of Sweden
-26%
Techton Of Sweden Stockholm, Padelracket
Techton Of Sweden Stockholm, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Techton of Sweden Stockholm SS21 racket är ett diamantformat padelracket designat i Sverige. Varje enskilt racket är handgjort med extrem precision. Inte bara kolramen utan varje detalj appliceras för hand av proffs.

Marinblåa färger möter gyllene nyanser vilket skapar en väldigt lyxig look. Racketens design täcker Stockholm med ett motiv av Stockholms karta i bakgrunden.

På grund av diamantformen och den höga balansen i Stockholm SS21 ges du grym kraft, spinn och effekt i träffen. Om du gillar att slå bollen ut ur buren och vill utmanövrera dina motståndare med en aggressiv spelstil, är detta definitivt ett racket som passar dig som handen i handsken.

Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och bekvämare material snarare än den traditionella strängen. Racketen levereras med ett vadderat racketfall för att skydda racketen mot temperaturskillnader.

Techton of Sweden Stockholm SS21 är utvecklat i Sverige tillsammans med Svenska proffs för att utlova högsta kvalité. Rekommenderas starkt!

Ram: 100% Kolfiber
Hit yta: 3K kolfiber

Specifikationer

  • Form: Diamant
  • Balans: Hög
  • Vikt: 360-375 Gram
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGstockholm SS21
EAN-kod7350125707371
VarumärkeTechton Of Sweden
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Diamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan