• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  RS Prime Luxury Ice Edition, Padelracket

RS Prime Luxury Ice Edition, Padelracket

RS
-33%
RS Prime Luxury Ice Edition, Padelracket
RS Prime Luxury Ice Edition, PadelracketRS Prime Luxury Ice Edition, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Limiterat antal!

RS Prime Luxury Ice Edition!

Lyxiga Prime Ice kommer med en träffyta av 12K aluminized kolfiber för att ge spelaren en stabil, responsiv och distinkt träffkänsla. Det här är ett mycket påkostat kolfiber material för spelaren som kräver det bästa. 12K ger dig grym kraft i dem offensiva slagen och fantastisk kontroll samt precision i allround-spelet. 

Racket kommer med en droppform och en medel-låg balans för att ge spelaren en bra kombination av tyngd och kraft utan att ge avkall på hantering och känsla. 

Träffytan har 3D räfflor för att generera effekt och spinn i varje träff. Den har även en sandpappersyta på det yttersta lagret för att fortsatt effektivisera spinn och effekt och detta stärker även hållbarheten i racket. 

Det här är en toppmodell från RS avsedd för ambitiösa motionärer samt för avancerade spelare som söker det bästa av det bästa. Allt som allt är det ett allround racket med offensiva komponenter, med en stor sweet spot pågrund av den lite lägre balansen. 

Specifikationer

Form: Dropp

Balans: Medel/Låg 

Vikt: 360-375 Gram

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGSMU PRIME ICE
EAN-kod7350073937196
VarumärkeRS
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Dropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan