• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Set Hyena, Padelracket

Set Hyena, Padelracket

Set
-15%
Set Hyena, Padelracket
Set Hyena, PadelracketSet Hyena, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Set Hyena är ett lättspelat racket med en relativt mjuk kärna/ytskikt. Racket kommer i en rund utformning med en låg balans vilket gör racket väldigt lätthanterligt. Här får du lätt att sätta fart på bollen och den stora sweetspoten är behjälplig när du inte träffar mitt i sweetspoten. 

Träffytan på 3K ger du tillräcklig hårdhet för att sätta kraft på bollen i det offensiva spelet dock men du bevarar de förlåtande egenskaperna i ett mjukt racket. Ett klockrent val för spelaren som precis ska upp på carbon eller som helt enkelt inte vill ha ett hårt racket. 

Ett kvalitativt kontroll racket som passar en bred mängd spelare. 

Specifikationer

  • Form: Rund
  • Balans: Låg
  • Vikt: 360-375 Gram 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGSETHYENA
EAN-kod794775426812
VarumärkeSet
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåMotionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansLåg, Mellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan