Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Nox Ml10 Pro Cup Corp 2022, Padelracket

Nox Ml10 Pro Cup Corp 2022, Padelracket

Nox
-15%
Nox Ml10 Pro Cup Corp 2022, Padelracket
Nox Ml10 Pro Cup Corp 2022, PadelracketNox Ml10 Pro Cup Corp 2022, PadelracketNox Ml10 Pro Cup Corp 2022, PadelracketNox Ml10 Pro Cup Corp 2022, PadelracketNox Ml10 Pro Cup Corp 2022, PadelracketNox Ml10 Pro Cup Corp 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Oerhört populärt padelracket för damspelare från spanska Nox.

Ett klassiskt padelracket i stilren design som vänder sig mot damspelare. Detta var det första racket som utvecklades i samarbete med världsstjärnan Miguel Lamperti.

Nytt med 2022 års modell är den nya handledsremmen ''Smart Strap System'' som är en mer påkostad handledsrem som även går att byta ut. Detta ser till så att du kan forma racket ännu mer efter dina egna behov och även ta hand om racket mer hygieniskt. 

ML10 Pro Cup Silver 2022 är ett padelracket som passar perfekt för både motionärer, nybörjare samt tävlingsspelare.

Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar goda resultat. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla och en hög skonsamhet.

Ramen är gjord av kolfiber för att säkerställa hållbarheten samt göra racketen mer stabil. Träffytan är tillverkad av 3K Silver vilket bidrar till en mjuk och  skön träffkänsla. 3K silver är ett exklusivt ytskikt som innebär att man vävt in glasfiber i 3K kolfiber för att öka känslan i träffen. 

ML10 Pro Cup Silver 2022 är fullproppat med teknologier där några av dessa listas nedan:

- HR3 Core
Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Den är alltså adaptiv och anpassar sig efter hastigheten i ditt slag. 

Det spanska märket Nox har under många år tillverkat padelracketar som används av motionärer och några av världens bästa spelare. 

Specifikationer

  • Form: Rund 
  • Balans: Låg
  • Vikt: 360-375 Gram 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGRANO075
EAN-kod8436567661828
VarumärkeNox
FormRund
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan