Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Nox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, Padelracket

Nox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, Padelracket

Nox
-15%
Nox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, Padelracket
Nox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, PadelracketNox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, PadelracketNox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, PadelracketNox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, PadelracketNox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, PadelracketNox Mj10 Gemelas Atomikas By Majo S.Alayeto, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Till Nox 2022 års kollektion har tvillingarna Alayeto utvecklat sina tidigare modeller och designat om. MP10 blev snabbt en succé föregående år och var för många det naturliga steget från det klassiska ML10 till ett något styvare men likt racket.

MJ10 är Majos modell. Maja är en spelare som fokuserar på offensiven, med kraft och precision i sitt spel. Racketen är diamantformat vilket maximerar dessa komponenter i hennes spel och träffytan som består av 12K ger en hårdare och mer distinkt träff i jämförelse med syskonet MP10 med 3K. För att minimera risken för skador och påfrestning på arm och armbåge har man använt sig av Nox avancerade anti-vibrationssystem - AVS som då minskar vibrationer.

Racket är inte avsett för damer perse utan passar framförallt för herrar, därav den högre vikten. Självklart så är racket optimalt även för damer men det är inte i en lägre vikt än resterande topp-modeller från Nox. 

Racketen kommer med en räfflad yta för att generera bättre effekt och spinn i träffen. 

En nyhet som medföljer till detta racket är det nya Smartstrap som är ett system som revolutionerar handledssnöret genom att göra det utbytbart - detta för att öka valmöjligheterna och möjligheten att anpassa sitt racket på en personlig nivå alltmer. 

Någonting som är unikt med Nox som skiljer dem mot många andra märken är att stjärnorna, i det här fallet Majo spelar med exakt samma racket, omodifierat på World Padel Tour. Levereras med racketpåse. 

Specifikationer

  • Form: Diamant
  • Balans: Hög 
  • Vikt: 360-370 Gram 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGRANO071
EAN-kod8436567661781
VarumärkeNox
FormDiamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan