Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
KICKSTART 2023, 20% PÅ NYHETER!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Nox Nerbo Wpt Luxury 2022, Padelracket

Nox Nerbo Wpt Luxury 2022, Padelracket

Nox
-15%
Nox Nerbo Wpt Luxury 2022, Padelracket
Nox Nerbo Wpt Luxury 2022, PadelracketNox Nerbo Wpt Luxury 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Det exklusiva varumärket Nox nya kollektion är här - med massor av nyheter och nya innovationer i vanlig ordning. 

Till 2022 års kollektion av nya Nox Luxury WPT-serie har man utvecklat samtliga racketar i kollektionen med en träffyta i 12K kolfiber samt en kärna av Multilayered Black Eva som består av två olika material. Dessa kombinerat ger dig en förträfflig touch och en lite styvare känsla i träffen. Dessa tre olika modeller är alla utrustade med Nox egna, avancerade anti-vibrationssystem AVS och har även en struktur i träffytan för att ge dig ökad spinn och effekt i slagen. 

Nerbo är det mest kraftfulla racket i WPT-familjen och riktar sig till de med en offensiv spelstil. Med sin diamantform och höga balanspunkt får du maximal kraft i dina offensiva slag.

Någonting som är unikt med Nox som skiljer dem mot många andra märken är att stjärnorna spelar omodifierat med dessa racketar på World Padel Tour. Levereras med racketpåse.

Specifikationer

Form: Diamant

Balans: Hög

Vikt: 360-370 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGRANO062
EAN-kod8436567661699
VarumärkeNox
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Diamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan